Richard Branson

Richard Branson

Fondatorul imperiului Virgin trimite des tweet-uri catre articole pe care le recomanda, cu hashtag-ul proprietar #readbyrichard. Totodata, antreprenorul ofera sfaturi scurte dar valoroase despre antreprenoriat.

Randi Zuckerberg

Randi Zuckerberg

Sora mai mare a CEO-ului Mark Zuckerberg, Randi Zuckerberg conduce propria ei companie de media si trimite frecvent tweet-uri despre tehnologie si lifestyle.

Caterina Fake

Caterina Fake

Co-fondatorul Flickr Caterina Fake trimite tweet-uri interesante despre si pentru proprietarii de companii mici.

Evan Williams

Evan Williams

Pe langa randuri care sustin anumite companii, co-fondatorul Twitter Evan Williams posteaza materiale interesante care merita citite.

Rupert Murdoch

Rupert Murdoch

Mogulul media Rupert Murdoch are o pagina de Twitter proaspata, prin intermediul careia impartaseste opinii asupra stirilor la nivel mondial si ganduri despre afaceri.

Eric Knopf

Eric Knopf

Stream-ul de sfaturi pentru companii mici al lui Eric Knopf face din pagina sa de twitter una pe care trebuie sa o urmaresti.

Mark Cuban

Mark Cuban

Investitor in serie, antreprenor si star de televiziune in serialul Shark Tank, Mark Cuban retweet-uieste in mod regulat articole interesante pentru cei peste 1,8 milioane de followeri ai lui.

Craig Newmark

Craig Newmark

Fondatorul Craiglist Craig Newmark trimite articole si postari de pe bloguri. In mod frecvent trimite si retweet-uri.

Biz Stone

Biz Stone

Co-fondatorul Twitter Biz Stone trimite tweet-uri legate de Medium, un startup new media sustinut de duo-ul co-fondatorilor retelei de microblogging.

Tony Hsieh

Tony Hsieh

Cu peste 2,8 milioane de followeri, fondatorul si CEO-ul Zappos.com si-a construit o retea robusta de followeri postand citate inspirationale si articole utile.