KFC: cumperi 5 aripioare, primesti 10!

KFC: cumperi 5 aripioare, primesti 10!

Restaurantele KFC intra si ele, pentru prima oara, in hora reducerilor de Black Friday. Astfel, cei care comanda un meniu de 5 sau 8 aripioare la KFC vor primi gratuit inca un meniu, de acelasi fel. Oferta va fi valabila numai in aceasta zi, in toate restaurantele KFC din tara.

„Ne asteptam ca o mare parte dintre consumatorii nostri sa ne viziteze vinerea aceasta, mai ales ca, in Romania, Black Friday este inca o noutate pe zona de food“, spune Monica Eftimie, chief marketing officer KFC.

Okazii.ro: peste 130.000 de produse

Okazii.ro: peste 130.000 de produse

Platforma de anunturi si licitatii online Okazii.ro va include incepand cu 29 noiembrie peste 130.000 de produse, cu reduceri de pana la 80%.

Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii.ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashion&beauty; auto&moto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor.

ClickShop.ro: reduceri pentru 75% dintre produse

ClickShop.ro: reduceri pentru 75% dintre produse

Din 22 noiembrie 2013, Clickshop.ro, magazinul ce activeaza sub brandul Romtelecom, a inceput o saptamana de discount-uri cu reduceri de pana la 6.000 lei pentru 75% dintre produsele sale. Clickshop continua sa afiseze reduceri si in weekend-ul Black Friday, intre 29 noiembrie si 1 decembrie, cu reduceri pentru o gama si mai larga de produse.

Clientii pot obtine reduceri de pana la 6.000 lei pentru produse disponibile in categorii precum televizoare, laptop-uri, tablete, smartphone-uri, aparatura casnica de mici si mari dimensiuni, precum si din categorii ca "home & deco" si "garden".

Orange.ro: in fiecare zi, alte reduceri

Orange.ro: in fiecare zi, alte reduceri

Orange a dat startul campaniei “Black Friday toata saptamana” care are loc exclusiv in magazinul online si aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie – 1 decembrie.

In aceasta perioada atat clientii existenti, cat si clientii noi, isi vor putea achizitiona telefoane si tablete precum iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4 zoom, HTC One, iPad mini, iPad cu ecran Retina, cu un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, isi vor putea alege accesorii si gadgeturi, GPS-uri, camere foto, HDD-uri, casti, boxe, huse pentru telefoane si tablete, rucsacuri, stickuri USB, la preturi cu pana la 96% mai mici.

In fiecare zi pe site-ul www.orange.ro se vor afisa noi produse la reducere, urmand ca cele ramase disponibile la finalul unei zile sa fie reportate in zilele urmatoare, pana la epuizarea stocului.

GecadShop.ro vinde software de BF

GecadShop.ro vinde software de BF

Gecadshop.ro intra in campania de Black Friday, cu reduceri semnificative la servicii IT, software Microsoft, Autodesk, Kaspersky, Avira si Trend Micro. Companiile mici si mijlocii in special, dar si consumatorii individuali de software vor avea astfel posibilitatea sa cumpere pe 29 noiembrie 2013 servicii IT sau licente cu reducere de pana la 90% pe gecadshop.ro. Fiecare client va primi garantat un cadou, in functie de valoarea comenzii, printre care tablete, smartphone-uri, eReadere, antivirusi si eBook-uri.

Pentru a fi siguri ca prind reducerile, clientii pot adauga produsele dorite in wishlist incepand de miercuri, 27 noiembrie. Vineri, pe 29 noiembrie, vor fi afisate toate discounturile la produsele din lista.

Acesta este primul an in care un magazin online specializat pe comercializarea de licente software intra in campania de Black Friday. Reprezentantii gecadshop.ro spera ca in urma acestei campanii, vanzarile de software sa fie cel putin duble decat intr-un interval de timp similar.

Lidl: peste 50% reduceri la produse nonalimentare

Lidl: peste 50% reduceri la produse nonalimentare

De Black Friday, supermarketul Lidl ofera reduceri de minim 50% la produse nonalimentare.

Pe 29 noiembrie, veti putea achizitiona de la Lidl aparatul dublu pentru Gofre care va fi redus de la 90 de lei la 30 de lei. Plita electrica pentru clatite sau setul fondue va avea o reducere de 70%. Oricare dintre cele doua produse va fi disponibil la pretul de 30 lei. Pretul friteuzei va fi si el redus cu 70%, ajungand la 50 de lei.

O surubelnita cu acumulator va fi disponibila la un pret redus cu 50% fata de pretul initial de 100 de lei. Compania va avea reduceri si la console de jocuri, aparate de popcorn, incalzitoare pentru picioare sau aparate de masaj Shiatsu pentru zona cervicala.

Animax: pentru animalele de casa

Animax: pentru animalele de casa

Compania de produse pentru animale de companie Animax, cu afaceri de 11 mil. euro in 2012, participa de asemenea pana pe 2 decembrie in campania Black Friday.

Pentru Black Friday, Animax are 200 de produse disponibile (in total sunt 30.000 articole); acestea vor avea reduceri intre 20% si 50%, conform reprezentantilor companiei.

Biciclop.ro

Biciclop.ro

Magazinul sportiv Biciclop.ro organizeaza de asemenea pe 29 noiembrie Black Friday, oferind reduceri de pana la 50% la biciclete, trotinete, accesorii, precum si echipamente de iarna.

Oficialii companiei au subliniat ca ofera reduceri la peste 150 de produse, atat pe site-ul magazinului cat si in punctul fizic de vanzare de pe Calea Dorobantilor.

Ecco-shoes.ro: reduceri atat online cat si in magazine

Ecco-shoes.ro: reduceri atat online cat si in magazine

Retailerul de incaltaminte a pregatit de asemenea promotii, atat online cat si in magazinele fizice, pe 29 noiembrie.

Pentru 29 noiembrie 2013, ECCO propune reduceri de pana la 50% la produsele selectate. Astfel, peste 100 de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si genti, vor putea fi achizitionate la pret redus.

Black Friday 2013 se va transforma in Black Weekend, deoarece ECCO a anuntat ca perioada de reduceri va fi extinsa si in intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie 2013.

Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine monobrand si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari. In Romania, ECCO detine un total de 16 magazine, in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov.

IB Cargo: transporturi mai ieftine

IB Cargo: transporturi mai ieftine

IB Cargo este prima casa de expeditii din Romania care anunta reduceri la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile primite vineri 29 noiembrie de Black Friday. Casa de expeditii va oferi clientilor sai de la reduceri din valoarea transportului pana la gratuitati pentru operatiuni si formalitati vamale.

“Pentru ca stim ca sarbatorile de iarna aduc o perioada aglomerata si pentru ca vrem sa ajutam companiile sa ofere preturi mici si livrari la timp, vineri 29 noiembrie oferim atat reduceri la toate tipurile de transport de marfuri: aerian, maritim grupaje si full container, rutier national si international cat si gratuitati pentru prestatiile locale si serviciile vamale.” declara Catalin Putineanu, managing director al IB Cargo.

IB Cargo este o casa de expeditii cu puncte de lucru in Bucuresti si Constanta, care activeaza pe piata din Romania din 2008. Activitatea operationala a IB Cargo este sustinuta de o retea de agenti in 126 de tari si 716 locatii de pe glob.

Eurolines: reduceri in Europa

Eurolines: reduceri in Europa

Cumpara in zilele de 29, 30 noiembrie si 1 decembrie 2013, bilete de autocar de pe www.eurolines.ro sau vino in agentiile Eurolines si beneficiezi de reduceri substantiale pentru toate destinatiile, anunta compania de transport persoane.

Poti ajunge astfel la Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam sau in oricare din destinatiile prin care Eurolines leaga Romania de Europa cu 50 de euro/persoana (bilet dus) sau 100 euro/persoana (bilet dus-intors).

Oferta este limitata si este supusa unor termeni si conditii. Astfel, promotia este valabila pentru cursele programate in zilele de duminica, luni, marti, miercuri si joi, reducerea aplicandu-se doar clientului care a cumparat biletul.

Preturile la oferta de Black Friday propuse de Eurolines sunt valabile pentru calatoriile cu autocarul efectuate in perioadele 01-15 decembrie 2013 si 15 ianuarie-31 martie 2014. Detalii pe Eurolines.ro.

FC Steaua Bucuresti: fulare si steaguri mai ieftine

FC Steaua Bucuresti: fulare si steaguri mai ieftine

De Black Friday magazinul suporterilor stelisti va veni pe Okazii.ro cu tricouri, fulare si esarfe, toate oferite suporterilor stelisti - cu un discount de pana la 20%.

In cadrul Platformei de magazine Okazii.ro, Magazinul suporterilor stelisti poate fi accesat la adresa: http://magazine.okazii.ro/magazinsuportersteaua/.

EuroGSM: telefoane si accesorii la preturi reduse

EuroGSM: telefoane si accesorii la preturi reduse

EuroGsm participa si in acest an la evenimentul de shopping „Black Friday” si a mizat pe doua perioade de vanzari. Prima s-a desfasurat in weekendul 22-24 noiembrie, urmand ca alte oferte sa fie accesibile si pe 29 noiembrie, atat in reteaua nationala de magazine, cat si pe shop-ul online.

Printre produsele din oferta promotionala se numara telefoane mobile, tablete, casti bluetooth, stick-uri USB, genti pentru laptop, huse pentru telefoane, tocuri si folii protectie ecran. De asemenea, produse precum ceasul Samsung Galaxy Gear V700 sau camera foto cu sistem de operare Android Samsung Galaxy Camera GC100, vor fi si ele disponibile la un pret redus.

In cazul accesoriilor, reducerile de pret se ridica pana la 58%, in timp ce reducerile pentru telefoane pot ajunge pana la 40% pentru modele precum smartphone-urile HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini. Cei care isi doresc o tableta vor avea posibilitatea de a achizitiona la un pret mai mic dispozitive ca tabletele Smailo Web Energy, cu diagonala de 9.7’’, sau Samsung Galaxy Note N5110.

F64.ro, o noua sesiune de reduceri

F64.ro, o noua sesiune de reduceri

Magazinul de aparatura foto F64.ro va organiza Black Friday, din nou, pe 29 noiembrie, dupa ce stocurile de produse „puse la bataie” pe 22 au fost epuizate.

Noaptea de 29 noiembrie va aduce noi reduceri pentru pasionatii de fotografie, care fie au asteptat Black Friday-ul clasic, fie au vrut sa vada si alte oferte. „F64 a tinut cont de preferintele clientilor si a introdus noi oferte, astfel incat nici un fotograf nu va fi lasat cu trusa incompleta”, conform companiei care nu a facut inca publica lista de oferte.

OKtal.ro: "Black si Back"

OKtal.ro: "Black si Back"

Magazinul online Oktal.ro a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip "Black Friday" in acest an, pe 29 noiembrie 2013 - aceasta fiind, de fapt, si ziua "oficiala" a Black Friday la nivel international. "Multi clienti ne-au semnalat ca nu au inteles foarte clar cand este Black Friday in 2013, tinand cont de numeroasele zile alese de retaileri pentru a organiza campanii sub aceasta titulatura. Pentru ca Black Friday in Romania nu a fost atat de comprimat precum la nivel mondial, am decis sa organizam o noua campanie de reduceri substantiale, pe 29 noiembrie, campanie denumita Black is Back", spun reprezentantii Oktal.ro.

Astfel, in ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, vizitatorii www.oktal.ro vor putea achizitiona produse din campania Black Friday de pe 22 noiembrie, dar si alte produse nou-adaugate in promotii. Startul in campania Black is Back este programat pe 29 noiembrie, ora 00:00. Produsele vor putea fi comandate pana la finalul zilei.

"Anul acesta, Black Friday a fost un eveniment de shopping atipic, in sensul ca nu a existat un consens in retail cu privire la momentul organizarii acestei "sarbatori" a shoppingului. In unele cazuri, Black Friday a inceput chiar mai devreme de 22 noiembrie. Pentru IT&C, ziua principala a fost 22 noiembrie, dar multi retaileri vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie. Aceasta situatie a determinat confuzie in randul unora dintre clienti si, pentru a satisface cererea pentru cat mai multi, am decis ca o a doua etapa de Black Friday este necesara", subliniaza oficialii Oktal.ro.

Cei care vor dori sa cumpere produse de la Oktal.ro in cadrul campaniei Black is Back de pe 29 noiembrie 2013 o pot face doar online, nu si din showroom-ul din Bucuresti. Comenzile, care vor fi livrate rapid prin curier, pot fi platite online sau la livrare. Plata in rate este posibila cu cardurile de credit, nu si prin creditele online ce necesita aprobarea unui dosar.

Koyos.ro: o noua runda de reduceri

Koyos.ro: o noua runda de reduceri

Dupa o prima runda de Black Friday desfasurata pe 22 noiembrie, Koyos.ro va aduce vineri, 29 noiembrie, o noua oferta.

Clientii care pana acum nu s-au hotarat, vor fi intampinati cu discounturi de pana la 80%, dupa ce, timp de o saptamana, magazinul online a refacut stocurile pentru cea mai importanta zi din an in materie de cumparaturi. Printre altele, Koyos.ro vine cu reduceri de pana la 30% la laptopuri, 20% la televizoare, 40% la electrocasnice mari si electrocasnice mici si pana la 80% la produsele de

Carturesti

Carturesti

Pe www.carturesti.ro Black Friday este vinerea aceasta, pe 29 noiembrie.

Black Friday pe Carturesti.ro inseamna o vineri in care "preturile vad negru in fata pentru ca ochii avizati sa se bucure de cele mai mari reduceri din an", marketeaza evenimentul oficialii librariei. Reducerile ajung pana la 85% la selectii de carte romaneasca si carte straina, de la literatura la albume de arta.

Muzica este redusa cu pana la 75%, conform companiei.

Citigrup.ro: reduceri de pana la 50%

Citigrup.ro: reduceri de pana la 50%

Citigrup.ro organizeaza un Black Friday prelungit, in perioada 22 noiembrie - 2 decembrie. Compania anunta o promotie speciala pentru 29 Noiembrie.

Reducerile in 29 noiembrie vor fi de minim 25% la toate produsele si pot urca pana la 50%, ajungand la valori de 2 000 la unele produse.

"Ne asteptam la un Black Friday care sa depaseasca 500 000 euro comenzi finalizate, avem 11 consultanti de vanzari pregatiti si o echipa suplimentara de inca 12 persoane care sa asigure de buna functionare a expedierii comenzilor", spune un reprezentant al companiei.