1 / 12

Afirmatii, note si nume mari din comertul online

Wall-Street.ro pune un accent deosebit pe zona de comert online, fiind unicul cotidian de afaceri din tara care, prin sectiunea New Media, ofera analize, interviuri, infografice si stiri la zi despre zona de eCommerce. Ai si tu o afacere in acest domeniu? Scrie-ne pe adresa AfacereaMea@Wall-Street.ro si vei avea sansa ca business-ul tau sa apara in Wall-Street.ro.

Wall-Street.ro continua noul format de articole, original si inedit – noi venim cu afirmatii pe care specialisti din piata le comenteaza si le noteaza in functie de gradul de veridicitate si propriile convingeri.

O afirmatie a Wall-Street.ro a fost notata de la 1 la 10, in functie de gradul de corectitudine al ei. Astfel, daca o afirmatie primeste nota 1 inseamna ca specialisul din piata o considera total falsa/imposibil de realizat, in timp ce nota 10 inseamna ca este complet de acord cu respectiva afirmatie.

Mai mult, specialistii sunt invitati sa argumenteze notele aferente afirmatiilor.

Respondentii sunt:

Iulian Stanciu – general manager eMag.ro;
Marius Ghenea – fondator FiT Distribution, companie ce detine, printre altele, PCFun.ro, FashionUp.ro sau PCGarage.ro;
Mihai Patrascu – CEO EvoMag.ro
Dan Calugareanu – CEO MagazinulTau.ro
Tudor Tiboc – CEO QuickMobile.ro
Silvia Zanfir – Marketing Manager PCGarage.ro
Tiberiu Pop – CEO wwwww.Cel.ro
Radu Valceanu – CEO ContentSpeed.ro
Dana Iorga – CEO Koyos.ro

In tabelul de mai jos puteti vizualiza enunturile propuse de Wall-Street.ro, media notelor oferite de catre cei noua respondenti, precum si cine a dat cea mai mica, respectiv cea mai mare nota.

In slide-urile urmatoare va invitam sa vizualizati fiecare afirmatie in parte cu notele si comentariile aferente oferite de fiecare top manager in parte.

(Click pentru marire)

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri