Traian Basescu- peste 68.000 like-uri intr-o zi pentru o poza cu nepotica

Traian Basescu- peste 68.000 like-uri intr-o zi pentru o poza cu nepotica

Presedintele Traian Basescu apare intr-o fotografie, postata pe contul "Alaturi de presedintele nostru", tinandu-si in brate nepoata, in fata bradului impodobit, fetita fiind imbracata intr-un costum de Craciun. "Craciun fericit tuturor copiilor si parintilor lor!", este mesajul care insoteste aceasta fotografie.

Seful statului s-a aflat de Craciun la Predeal. Presedintele si sotia sa, Maria Basescu, au ajuns marti la Predeal, iar joi dimineata au plecat de la vila de protocol din aceasta statiune, potrivit Mediafax.

Sursa foto: pagina de facebook Alaturi de Presedintele Nostru

Victor Ponta, peste 4.000 de like-uri

Victor Ponta, peste 4.000 de like-uri

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina de Facebook, in ajun de Craciun, fotografii in care este infatisat alaturi de sotie, de fiica si de socrii sai. In mesajul alaturat, el multumeste celor care le-au transmis urari, notand ca nu a putut raspunde direct pentru ca fiica sa i-a ascuns telefonul pentru trei zile: "Craciun Fericit tuturor! Si multumesc celor care ne-au transmis felicitari si urari (nu am putut sa raspund direct pentru ca Irina mi-a ascuns telefonul pentru 3 zile)!".

Victor Ponta a postat cateva fotografii si pe 26 decembrie cu mesajul "Pe 26 sunt bineveniti si oaspetii! Craciun Fericit si distractie placuta tuturor!".

Sursa foto: Pagina de Facebook Victor Ponta

Elena Basescu- 4.000 de like-uri pentru o poza cu "spiridusul" familiei

Elena Basescu- 4.000 de like-uri pentru o poza cu "spiridusul" familiei

Si europarlamentarul Elena Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fiica sa in fata bradului impodobit, fetita fiind imbracata intr-un costum specific Craciunului. "Avem un Craciun insorit si sper sa aveti parte cu totii de soare si in suflet, si in case! Va doresc sa va bucurati in aceste zile de cei pe care ii iubiti, de lucrurile simple, dar atat de frumoase si sa va incarcati cu energie pentru anul ce va veni. Sarbatori fericite!", a scris aceasta.

Sursa foto: Pagina de facebook Elena Basescu

Crin Antonescu- 2.700 de like-uri pentru un peisaj de iarna

Crin Antonescu- 2.700 de like-uri pentru un peisaj de iarna

Si presedintele Senatului, Crin Antonescu, a postat pe pagina de Facebook, in ajun de Craciun, mesaje in care ureaza "Sarbatori fericite tuturor!" (2.700 like-uri).

"Craciunul este pentru fiecare dintre noi o sarbatoare speciala, care ne amintste sa fim mai generosi si plini de optimism. Aceasta perioada a anului este una in care ne bucuram alaturi de cei dragi, o perioada in care uitam de grijile de peste an, in care devenim mai generosi, mai solidari! Cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului, le doresc tuturor romanilor, in orice loc s-ar afla, belsug, prosperitate, liniste sufleteasca si multe impliniri! Craciun Fericit!", este un alt mesaj al liderului liberal, care a avut peste 3.000 de like-uri.

Sursa foto: Pagina Facebook Crin Antonescu

Elena Udrea-14.000 like-uri pentru o fotografie langa brad

Elena Udrea-14.000 like-uri pentru o fotografie langa brad

Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook, in ultimele zile, mai multe fotografii, de la impodobirea bradului, taierea porcului, precum si mesaje cu urari de Craciun. "Va urez sa petreceti Craciunul alaturi de cei dragi, in liniste, cu belsug pe masa si speranta in suflet!", scrie deputatul intr-un mesaj din ajun. Ea a postat de asemenea fotografii care o infatiseaza, langa bradul impodobit, impreuna cu fina sa Sonia Elena, fetita purtand costume de printesa.

Elena Udrea isi serbeaza si ziua de nastere pe 26 decembrie. Ea a postat cu acest prilej o fotografie care o infatiseaza in fata bradului impodobit. "Patruzeci de ani! Au trecut ca o clipa... Si totusi inseamna o viata... Nu regret nimic, nu as schimba nimic. Sunt fericita cu alegerile pe care le-am facut. Momentul acesta este un sfarsit si este un inceput. Sunt pregatita pentru a porni mai departe si va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi!", a notat Udrea, ea primind pe Facebook numeroase felicitari.

Sursa foto: Pagina Facebook Elena Udrea.

Sursa foto: Pagina Facebook Victor Ponta