1 / 9

Heyo.ro, portal de socializare pentru tineri

Va invitam intr-o incursiune in trecutul online-ului romanesc, incepand cu mijlocul anilor 2000 cand in Romania erau doar circa 300 de magazine online si doar o mana acceptau plata cu cardul.

Iti aduci aminte de proiecte online lansate inainte de recesiune si care nu au avut succes? Te invitam sa le numesti in comentarii si sa ne spui de ce consideri ca nu au functionat, in acea perioada.

Heyo.ro, portal de socializare pentru tineri

Inainte de Twitter, Pinterest, Facebook, exista Hi5.com, cea mai de succes retea sociala din Romania in anii 2006-2009. Recunoaste, probabil si tu aveai un cont acolo, macar de curiozitate. In paralel insa, companii autohtone incercau sa construiasca retele sociale localizate, un exemplu fiind TPU.ro, activ si in prezent.

Realitatea-Catavencu, prin intermediul companiei de new media F5, alaturi de compania de web design Treeworks lansau in 2009 Heyo.ro, o retea sociala adresata tinerilor. Investitia – 300.000 de euro.

In prezent site-ul nu mai poate fi accesat. Problema principala? Intrarea Facebook in tara, deci timing-ul prost, dar si o targetare poate prea generalista. Tinerii au ales Hi5 sau, ulterior, Facebook, Heyo.ro ratand nu atat zborul cat insasi decolarea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri