1 / 4

Proiecte vechi, proiecte noi

Pe 11 octombrie 2010, Aviva Investors Romania anunta transferul titlului de proprietate asupra companiei catre Eugen Voicu, fondatorul si directorul general. Prin procesul de management buyout, Eugen Voicu (foto) devenea actionarul majoritar al SAI-ului, redevenit Certinvest de la 1 noiembrie.

Procesul de rebranding inceput la acel moment s-a derulat pe parcursul lunilor urmatoare. Intre timp, echipa s-a marit cu sapte persoane, portofoliul cu trei fonduri noi (Certinvest Arta, Absolut Return si Next Generation), o platforma online de investitii si un blog educativ.

Ca strategie pe termen lung, Certinvest mizeaza pe reluarea proiectelor blocate sau amanate, pe lansarea de noi produse si pe portofoliile individuale.

„Vizam reluarea proiectului fondului imobiliar, care a fost putin blocat. Vrem un fond in care sectorul bancar a vina cu activele neperformante. Interes a existat, dar sunt multe obstacole la nivel de conceptie si de legislatie. Este posibil sa il reluam in curand”, a declarat Eugen Voicu.

Un alt proiect decalat, ce trebuia lansat la inceputul anului, este acela de multi-family office (MFO), ce ofera clientilor de tip Ultra High Net Worth servicii de trust, concierge, optimizare fiscala si administrare a investitiilor.

Voicu spera ca acest proiect sa fie reluat anul acesta, chiar daca a fost usor decalat. „Potential exista, urmeaza sa incepem o colaborare cu o companie londoneza specializata in astfel de servicii, pentru a beneficia din start de know-how-ul lor”, a explicat Voicu.


Citeste si Cum sa iti rascumperi in criza afacerea vanduta in vremuri bune

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri