1 / 4

Platforma noua pentru mobil

Compania de brokeraj Tradeville a lansat ieri o noua platforma mobila de tranzactionare pe piata de capital, Startrade Mobile, accesibila de pe orice tip de telefon mobil care are conexiune la internet.

Startrade Mobile pastreaza toate functionalitatile platformei mini, lansata in 2007avand in plus actualizare automata in timp real pentru fiecare pagina, mai multe informatii, o interfata mai intuitive si cotatii in timp real.

“Prin aceasta platforma oferim investitorilor un plus de accesibilitate, viteza si simplitate in tranzactionarea pe bursele romanesti: BVB si Sibex. Aceasta noua platforma face parte din planul Tradeville de a continua investitiile in dezvoltare tehnologica in scopul de a furniza clientilor servicii pe piata autohtona si pietele internationale, la standarde inalte de siguranta, stabilitate a aplicatiilor, mobilitate”, a declarat Mihaela Biciu (foto), director general Tradeville.

Prin StartTrade Mobile, clientii Tradeville pot vizualiza in timp real cotatiile actiunilor si instrumentelor derivate de la Bursa de Valori Bucuresti si de la Sibex, au acces la grafice si date financiare, precum si la situatia curenta a contului: portofoliu, activitate, ordine aflate in piata. De asemenea, clientii pot transfera bani intre conturi, lansa ordine de tranzactionare si pot participa la discutiile din forumul Tradeville.

Startrade Mobile poate fi utilizata asemeni oricarui site care este accesat de pe telefonul mobil. Fiecare pagina este adaptata pentru telefonul mobil, toate fiind dimensionate special pentru a asigura o descarcare rapida si o utilizare simplificata, in siguranta.
Platforma poate fi accesata de pe orice telefon cu acces la internet, dar pentru o utilizare optima, se recomanda aparate cu o rezolutie minima a ecranului de 240x360px.

De asemenea, platforma ofera posibilitatea introducerii ordinelor conditionate fie de o anumita ora, fie de executarea unui alt ordin (de vanzare, de exemplu). “Acest tip de ordine este un prim pas in implementarea algorithmic trading, un procedeu foarte intalnit afara”, a explicat Bogdan Barbieru, product developer la Tradeville.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri