1 / 7

Care va fi pretul de deschidere la listare?

Adi Lupsan (foto), director adjunct Intercapital Invest: Estimarea mea privind evolutia pretului la FP pentru prima zi este de un pret cuprins intre 0.63-0.8 lei actiune.

Adrian Barbulescu, analist Prime Transaction: Este dificil de facut o apreciere asupra pretului la care se va deschide FP in conditiile in care nu exista elemente clare de identificare a vanzatorilor si cumparatorilor. Drept urmare, inaintarea oricarei cifre este pura speculatie, dar am sa ma pronunt asupra unui pret cuprins intre 0.65 si 0.75 lei.

Bogdan Ceuca, director sucursala Bucuresti Transilvania Capital: FP va deschide sedinta de tranzactionare la pretul de 0.6lei/actiune.

Dragos Darabut, analist Tradeville: Ultimul pret la care s-au tranzactionat actiunile FP a fost de aproximativ 0.5 lei pe 21 decembrie 2010. Tinand cont de faptul ca indicele BET-C a avansat de atunci cu 13%, ma astept ca pretul de listare sa fie undeva intre 0.56 – 0.6 lei/actiune.

Liviu Avram, head of sales, NBG Securities
: Undeva intre 0.5 si 0.6 RON/actiune.

Andrei Radulescu, senior analist Target Capital: Inclin sa cred ca pretul de 0,5 RON de la ultima tranzactie OTC va constitui o referinta pentru primele tranzactii cu actiuni FP din 25 ianuarie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri