1 / 7

Sase ani de experienta, sase ani de Intercapital

La sfarsitul anului 2004, o studenta in anul IV la Academia de Studii Economice explora internetul in cautare de informatii pentru proiectele de la facultate, cand a descoperit un anunt de angajare la Intercapital Invest, pentru o pozitie de broker/analist.

„La momentul acela imi doream foarte mult sa lucrez in domeniul acesta, imi aduc aminte ca la interviu nici nu am intrebat cat este salariul, care oricum era foarte mic. Valoarea am aflat-o abia la o luna dupa ce m-am angajat, cand mi-a intrat efectiv pe card. As fi acceptat si un internship, numai sa invat si sa vad ce se intampla pe piata de capital”, povesteste Andreea Gheorghe (foto).

Era primul sau job stabil, dupa o perioada de practica in trezoreria Emporiki Bank si in cateva departamente din Banca Comerciala Romana. Dar a preferat sa nu urmeze moda de a lucra in banca, foarte comuna printre studenti si absolventi, pentru a urma o cariera intr-un domeniu mai putin in voga, dar cu potential urias, in care pasiunea a contat cel mai mult.

In cei sanse ani de Intercapital Invest a avansat de la pozitia de broker/analist la cea de director departament analiza, director general adjunct la Intercapital Investment Management si acum, director general al aceluiasi SAI.

„Am vazut in cei sase ani reteta aplicata de Razvan Pasol (n.red.: director general al Intercapital) pentru a dezvolta firma aceasta. Practic s-a dezvoltat un departament de analiza odata cu mine”, a declarat Andreea Gheorghe, in primul sau interviu acordat din pozitia de director general.

Ea povesteste ca evolutia sa in cariera este un amestec intre oportunitate, rabdare si faptul ca a stiut ce vrea de la viata si de la profesie.

Chiar daca a avut de multe ori ocazia sa lucreze intr-o banca, in conditiile in care multi colegi de-ai sai castigau la acea vreme salarii mult mai mari in sistemul bancar. Dar nu regreta nimic. Mai mult, este convinsa ca niciun alt job nu i-ar fi adus satisfactiile si implinirile pe care le-a simtit in cariera din piete de capital.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri