1 / 10

Biden: Cand tribunalele si politicienii pot fi cumparati, societatea poate fi manipulata din afara

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat, miercuri, la Cotroceni, ca o alta forma de tiranie o reprezinta coruptia si ca atunci cand politicienii pot fi cumparati, cand tribunalele pot fi cumparate, iar presa face propaganda, acolo exista o societate care poate fi manipulata din exterior.


"Coruptia reprezinta o alta forma de tiranie si poate reprezenta un pericol nu numai pentru economia unei tari, ci si pentru securitatea nationala. Exista tari care exploateaza coruptia pentru a putea sa exercite influente nefaste si sa submineze suveranitatea tarilor din jur", a spus vicepresedintele SUA in alocutiunea din finalul vizitei oficiale la Bucuresti, scrie Mediafax.


El a mai afirmat ca, atunci cand tribunalele si politicienii pot fi cumparati, societatea poate fi manipulata din exterior.


"Atunci cand politicienii pot fi cumparati, cand tribunalele pot fi cumparate, presa face propaganda, acolo veti gasi o societate care poate fi manipulata din exterior, o societate care pierde controlul asupra propriului destin. Am vazut in Ucraina cum 15 ani de coruptie au subminat sistemul lor de institutii militare si capacitatea tarii de a se apara", a adaugat Joe Biden.


Sursa foto: Mediafax Foto

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri