"Sunt pregatita!"

"Sunt pregatita!"

Imediat dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent la Presedintie si ca pleaca din PMP, Elena Udrea a facut o declaratie la sediul PMP in care a spus ca regreta decizia lui Diaconescu, mai ales inaintea sedintei de marti a Colegiului Director, care va decide candidatul partidului.

”Sunt pregatita sa-mi asum candidatura la Presedintie”, a anuntat in acest context Udrea, sustinand ca ea este candidatul care il poate invinge pe Victor Ponta in competitia pentru Cotroceni.

M-a deranjat minciuna"

Cristian Diaconescu, care si-a anuntat candidatura le prezidentiale din partea PMP a anuntat, luni, ca va candida independent, precizand ca nu va mai fi membru PMP, dar ca va ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara.

”M-a deranjat minciuna, dar voi ramane consecvent, nu voi intra in polemici”, a spus Cristian Diaconescu.

Cine a mai intrat in cursa

Cine a mai intrat in cursa

Pana acum si-au anuntat candidatura la Presedintie premierul Victor Ponta, europarlamentarul Monica Macovei si presedintele PNL Klaus Iohannis.

Cum arata concurenta dintre Ponta si Iohannis in sondajele momentului

Cum arata concurenta dintre Ponta si Iohannis in sondajele momentului

Diferenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, primii doi clasati in preferintele electoratului pentru alegerile prezidentiale, este de zece procente, iar restul potentialilor candidati se afla la distanta mare fata de acestia, arata cele patru sondaje de opinie date publicitatii in luna iulie.