1 / 12

Iohannis, atac dur la Ponta: Un politician mincinos, duplicitar si manevrat

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, ii solicita premierului Victor Ponta sa clarifice in fata natiunii situatia sa, liberalul intreband ce alte lucruri are de ascuns Ponta in CV si sustinand ca ”un politician mincinos, duplicitar si manevrat” nu poate fi presedintele Romaniei.

”In spatiul public s-au spus lucruri grave, care ne fac sa credem ca in unele institutii ale statului exista probleme de functionare. S-au facut afirmatii care ridica mari semne asupra trecutului unuia dintre candidatii la Presedintia Romaniei, in speta a domnului Victor Ponta. Avand in vedere ca aceste teme si afirmatii sunt de o gravitate deosebita, ele nu pot fi trecute cu vederea, nu pot fi musamalizate. (...) Ii solicit domnului Victor Ponta sa clarifice in fata natiunii situatia domniei sale si sa faca lumina in aceasta chestiune, sa ne lamureasca foarte bine care lucruri sunt adevarate si care nu sunt adevarate din cele spuse de domnia sa”, a declarat Klaus Iohannis.

Ii solicit domnului Victor Ponta sa clarifice in fata natiunii situatia domniei sale.

El a mai spus ca la Craiova, atunci cand si-a lansat candidatura la Presedintie, Ponta a spus ca este un politician tanar, ca a facut numai lucruri bune si ca nu are absolut nimic de ascuns. ”Domnule Ponta, ce alte lucruri ati mai ascuns in CV-ul dumneavoastra, ce alte lucruri nu ne-ati spus si ar fi fost bine sa ne spuneti?”, a adaugat Iohannis. Presedintele PNL a sustinut ca ”Victor Ponta nu poate sa fie presedintele Romaniei”.

”Presedintele Romaniei nu poate sa fie un politician mincinos, duplicitar si manevrat”, a mai afirmat Iohannis.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in timp ce era procuror, fapt ce reprezinta "o ilegalitate constitutionala" si "o incompatibilitate", potrivit Constitutiei vechi. Intrebat daca faptul ca Victor Ponta a fost si ofiter acoperit si procuror nu este o ilegalitate, presedintele Traian Basescu a spus ca este "o ilegalitate constitutionala".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri