1 / 4

"Anul acesta vom fi in top 3"

Pe plan local, fuziunea celor doi consultanti imobiliari este planificata sa se incheie in luna septembrie. In august, Jones Lang LaSalle si King Sturge se vor muta in noul lor birou, amplasat la etajul zece al cladirii Victoria Center, unde vor ocupa aproape 700 mp. In prezent, cele doua companii isi desfasoara activitatea in sediul Jones Lang LaSalle, aflat in aceeasi cladire, cu doua etaje mai jos.

“Astazi (n.r: luni) este prima zi cand lucram impreuna. Etajul 10, unde au lucrat cei de la King Sturge si unde ne vom muta cu totii din august, este in renovari”, spune Troy Javaher (foto), managing director al Jones Lang LaSalle Romania.

Cele doua companii totalizeaza circa 40 de angajati si acopera toate segmentele pietei imobiliare, mai putin sectorul rezidential. Cu aceasta echipa, seful Jones Lang LaSalle isi propune sa ajunga anul acesta in topul celor mai mari trei consultanti imobiliari, clasament tintit si de noul manager al CBRE Romania, companie cu care Jones Lang LaSalle va concura direct in special pe segmentele de birouri si spatii industriale.

“Vrem sa angajam inca trei oameni, in special pentru departamentul de birouri. Este o piata care isi revine. Anul acesta, motorul cresterii cred ca va fi sectorul industrial, dar suntem increzatori si in property management”, adauga Javaher.

Segmentele de spatii industriale si property management sunt doua dintre serviciile care au fost puternic dezvoltate de echipa King Sturge. Javaher recunoaste ca Jones Lang LaSalle s-a dezvoltat pe alte segmente, insa afirma ca tocmai complementaritatea serviciilor asigura succesul unei fuziuni. Este foarte important, spune el, ca cele doua echipe sa se integreze si sa se completeze, avand in vedere ca este cunoscut faptul ca oamenii sunt reticenti la schimbare.

“Sunt sigur ca multi angajati nu se vor adapta si vor pleca. Din pacate, oamenii nu sunt foarte deschisi la schimbare. Insa noi ne propunem sa pastram toata echipa si s-o extindem, pentru ca, atunci cand cumperi o companie, cumperi de fapt oamenii”, spune managerul Jones Lang LaSalle.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri