Brasov: Macromall fost vandut cu mai putin de 2 mil. euro

Brasov: Macromall fost vandut cu mai putin de 2 mil. euroValoarea tranzactiei in urma careia fondul britanic de investitii Carpathian a cedat complexul comercial Macromall din Brasov a fost de sub doua milioane de euro, adica 10% din valoarea de achizitie, scrie Buna Ziua Brasov.

Alte surse din piata au confirmat ca noul proprietar al centrului comercial este compania Dezim Development, divizia imobiliara a grupului Romstal, care mai desfasoara activitati pe partea de instalatii si leasing financiar.

Sursa foto: Pagina Facebook a Macromall

Timisoara: Extindere cu 1.000 ha in 20 de ani

Timisoara: Extindere cu 1.000 ha in 20 de aniDezvoltarea urbanistica fara precedent din perioada de dupa Revolutie a transformat Timisoara intr-un oras prea mic pentru interesele edilitare si imobiliare din aceasta parte de tara, noteaza Opinia Timisoarei.

Expansiunea orasului nu a mai putut fi oprita, mai cu seama de cand hectarul de teren a trecut pretul psihologic de un milion de euro, astfel ca in ultimii 15 – 20 de ani, orasul a acaparat aproape 1.000 de hectare de teren din patrimoniul comunelor periurbane.

Piatra Neamt: Un fost poligon al Armatei va fi transformat in cartier ANL

Piatra Neamt: Un fost poligon al Armatei va fi transformat in cartier ANLConsilierii locali au aprobat in sedinta extraordinara, proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici din studiul de fezabilitate pentru investitia „Construire locuinte colective ANL –cartier Poligon, str.Izvoare nr. 2”, scrie Evenimentul Regional al Moldovei.

.„Proiectul urmareste imbunatatirea accesului la un nivel de locuire de calitate pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18-35 de ani la data depunerii cererii, care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera”, precizeaza reprezetantii primariei.

Craiova: Dezvoltatorii imobiliari, buni de plata

Craiova: Dezvoltatorii imobiliari, buni de plataFiscul doljean a castigat doua batalii in fata dezvoltatorilor imobiliari carora statul le „imputase“ taxa pe valoarea adaugata (TVA) aferenta tranzactiilor imobiliare realizate pe persoana fizica, scrie Gazeta de Sud.

Mai exista circa 25 de procese pe rolul instantelor, in care anumite persoane fizice au atacat decizia Finantelor, prin care oamenii erau pusi la plata TVA aferente tranzactiilor imobiliare repetate.