Cluj-Napoca: BauMax 2 se deschide in primavara

Cluj-Napoca: BauMax 2 se deschide in primavaraTermenul de predare a cladirii noului magazin este 14 februarie, au mentionat reprezentantii companiei Grup 4 Instalatii, antreprenor general al lucrarii.

Reprezentantii BauMax urmeaza apoi sa realizeze lucrarile de echipare si amenajare, asa ca termenul estimat pentru deschiderea magazinului este in luna martie, scrie Ziua de Cluj.

Sursa foto:
baumax.ro

Constanta: Mallurile care accepta fumatul, inchise!

Constanta: Mallurile care accepta fumatul, inchise!Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Constantin Cerbulescu, a atentionat, inca de saptamana trecuta, unii agenti comerciali care isi desfasoara activitatea in malluri si permit fumatul in interiorul cladirilor, scrie Telegraful de Constanta.

Cerbulescu spune ca a amendat, intr-o prima faza, cu 500 de milioane de lei, comerciantii din malluri care nu respectau Legea 349 privind interzicerea fumatului in spatiile publice si locurile de joaca.

Brasov: Cora a imprumutat 201 mil. euro de la BERD

Brasov: Cora a imprumutat 201 mil. euro de la BERDCompania Cora, cea care a anuntat ca va deschide un magazin in locul fostei uzine Hidromecanica din Centrul Civic, a contractat un credit de 210 milioane de euro de la Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare, acesta urmand a fi folosit pentru finantarea procesului de expansiune din Romania, scrie Buna Ziua Brasov.

Numai investitiile in proiectele din Constanta si Brasov sunt evaluate fiecare la cate 100 de milioane de euro.

Craiova: Furturi de la Auchan

Craiova: Furturi de la AuchanAgentii de paza de la Electroputere Parc au pus mana joi pe mai multi hoti care sustrasesera diverse produse din hipermarketul Auchan, scrie Gazeta de Sud.

In jurul orei 15.00, politistii Sectiei 3 Craiova au fost sesizati prima data de agentii de paza ca trei minore au fost prinse dupa ce au sustras mai multe marfuri din incinta magazinului, in valoare de 1.266,43 lei.