2 / 5

Sorin Guttman, Iulius Mall Cluj

Sorin Guttman (foto) are 39 de ani si ocupa functia de shopping center manager al Iulius Mall Cluj, al doilea mall din reteaua Iulius in functie de afacerile pe 2010. Guttman a venit in echipa Iulius in luna decembrie a anului trecut, cand a preluat functia pe care o detine in prezent. Anterior, timp de aproape patru ani, el a lucrat in cadrul producatorului de ciment Holcim, initial ca maneger operational, iar apoi ca manager regional de vanzari.

"Facand o comparatie intre experienta in multinationale de peste 10 ani si o nationala, in cea din urma gasesti mai multa flexibilitate, precum si o capacitate de adaptare mai mare”, rezuma el avantajul de a lucra pentru un roman, mai exact, pentru cel mai mare proprietar autohton de centre comerciale.

In opinia sa, un sef bun are capacitatea de a conduce organizatia catre tintele propuse. "Nu oricum, ci imbinand in mod fericit doua aspecte aparent antagonice: realizarea obiectivelor financiare si mentinerea relatiilor cu echipa sa la un nivel care sa favorizeze emulatia”, afirma Guttman.

In ultimul an, Iulius Mall Cluj si-a completat portofoliul de retaileri cu branduri precum H&M, Massimo Dutti si Tommy Hilfiger.

Proiectul a fost inaugurat in 2007 si are o suprafata inchiriabila de 42.700 mp, la care se adauga cladirea de birouri Iulius Business Center. Anul trecut, afacerile Iulius Mall Cluj au totalizat 13,1 milioane de euro. In primele trei trimestre din 2011, cifra de afaceri a fost de aproape 10 milioane de euro.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri