Cluj-Napoca: Scandal imobiliar

Cluj-Napoca: Scandal imobiliarFostul director al BNR Cluj, Grigore Bace, se judeca de patru ani cu sotia fostului presedinte al PNTCD, Radu Sarbu, din cauza unor spatii din casa Filstich-Kemeny din Piata Unirii, scrie Ziua de Cluj.

Cele doua familii, Bace si Sarbu, detin proprietati in cladirea monument istoric din Piata Unirii nr. 27. Scandalul a inceput in anul 2008, dupa ce familia Bace a cumparat un apartament si o boxa in imobilul respectiv.

Sursa foto: visitcluj.ro

Constanta: Ferma 7, vanduta la pretul unui Logan

Constanta: Ferma 7, vanduta la pretul unui LoganFiscul constantean nu-i slabeste nicio clipa pe datornicii din agricultura, scrie Observatorul de Constanta. Dupa ce a sechestrat si scos la vanzare sistemele de irigatii ale fermierilor din zona Fruvimed, in aceasta luna a venit randul Fermei 7 din Pecineaga.

Toate constructiile acesteia, constand intr-o hala, un grajd, un siloz, doua umbrare si un padoc, vor fi licitate pe 23 februarie de catre Administratia Finantelor Publice Mangalia, pentru un pret de 42.405 lei plus TVA.

Sursa foto: observator.ro

Craiova: Start pentru constructia unui centru de cercetare

Craiova: Start pentru constructia unui centru de cercetareIn Craiova s-a dat startul lucrarilor la unul dintre cele mai performante centre de cercetare, scrie Gazeta de Sud.

Cu o suprafata de aproximativ 4.500 mp desfasurati, centrul se va ridica in laterala cladirii care adaposteste Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, in cadrul proiectului „Infrastructura de Cercetare in Stiinte Aplicate - ICESA“, un proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si implementat de Universitatea din Craiova.

Tranzactie cu droguri, in mall

Tranzactie cu droguri, in mallTanzactia a avut loc in jurul orei 21, intr-un moment in care in mall se aflau multi clienti iar spatiul parea a fi unul sigur, scrie Glasul Aradului.

Miercuri seara patru barbati au vandut unui client 530 de grame de cannabis iar apoi au fost saltati de mascati.

In Arad sunt doua malluri, Atrium Center si Galleria, si un parc de retail, Armonia.