Brasov: Concefa a reziliat contractul pentru Silver Mountain

Brasov: Concefa a reziliat contractul pentru Silver MountainCompania Concefa Sibiu a reziliat contractul cu INR Management Real Estate pentru complexului turistic de lux Silver Mountain din Poiana Brasov, scrie Buna Ziua de Brasov.

Informatia a fost facuta publica de catre Maria Catrina, directorul economic al companiei de constructii, care a incercat sa explice intr-un comunicat adresat Bursei de Valori Bucuresti rezultatele inregistrate de societate.

Concefa era antreprenor general al proiectului rezidential Silver Mountain, dezvoltat de INR Management Real Estate, companie controlata de omul de afaceri Dan Fischer.

Cluj-Napoca: Turnurile revin in circuit

Cluj-Napoca: Turnurile revin in circuitDoua proiecte care vor avea un impact semnificativ asupra orasului prin dimensiunile proiectate au ajuns in ultimele luni la stadiul de solicitare de autorizatie de construire, scrie Ziua de Cluj.

La aceasta data, orasul ar fi trebuit sa fie impanzit de turnurile proiectate inaintea crizei, dar blocate de recesiune si de caderea pietelor. 2012 era anul anuntat pentru turnul de 27 de etaje de la Sigma: turnul trebuia sa fie functional, iar hotelul de 5* Sheraton, inaugurat.


Iasi: Auchan a inceput angajarile

Iasi: Auchan a inceput angajarileAnul acesta, in cadrul ansamblului Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, va fi inaugurat cel de-al zecelea magazin Auchan din Romania si primul din Iasi.

Peste 200 de persoane vor fi angajate pentru 20 de meserii in domeniul comercial, transmite Evenimentul Regional al Moldovei. Unitatea va avea o suprafata de aproximativ 5.000 de mp, cu un format nou care acopera toate nevoile de consum. Iesenii vor putea gasi peste 25.000 de produse pe rafturile Auchan.

Craiova: Facturi de 1.100 de lei la intretinere

Craiova: Facturi de 1.100 de lei la intretinereIn Craiova, facturile la caldura in ianuarie au crescut cu 25% comparativ cu luna decembrie 2011, unii proprietari ajungand sa plateasca la intretinere si 1.100 de lei, scrie Gazeta de Sud. Reprezentantii asociatiilor sustin ca facturile din februarie vor fi de-a dreptul explozive.

Majoritatea craiovenilor au de platit la intretinere pe luna ianuarie facturi de cosmar, consumul de caldura din sistemul centralizat fiind mult mai ridicat comparativ cu luna decembrie a anului trecut.