Complex hotelier in Predeal - 6,5 mil. euro

Complex hotelier in Predeal - 6,5 mil. euroCea mai scumpa unitate scoasa la vanzare pe mobiliare.ro este situata in zona Clabucet din Predeal si costa 6,5 milioane de euro.

"Este vorba despre un complex hotelier cu acces direct la una din cele mai cunoscute partii din Predeal. Complexul este format din trei unitati de cazare, dispune de 50 de camere si o parcare de 40 de locuri. Este complet echipat si utilat pentru a fi dat in exploatare imediat", potrivit reprezentantilor portalului.

Sursa foto: imobiliare.ro

Hotel intre Turda si Cluj - 5,6 mil. euro

Hotel intre Turda si Cluj - 5,6 mil. euroPe locul al doilea in topul celor mai scumpe hoteluri scoase la vanzare in prezent se afla o unitate de patru stele din zona Buna Ziua din Cluj-Napoca, pentru care proprietaul cere 5,6 milioane de euro. Amplasat la 2 km de soseaua ce leaga Turda de Cluj, hotelul dispune de 45 de camere duble, patru apartamente de lux si o camera pentru persoane cu deficiente motorii.

"Printre facilitati se numara cele patru sali de conferinte cu o capacitate de 10 pana la 220 de locuri. Restaurantul hotelului are o capacitate de pana la 350 de locuri. De asemenea, exista o crama (60 locuri), un club (80 locuri), o terasa (150 de locuri) si o suprafata exterioara ce poate asigura logistica necesara organizarii unui eveniment de 180 de persoane", potrivit anuntului publicat pe imobiliare.ro.

Sursa foto:
imobiliarexpert.ro

In centrul Clujului, hotel in vila istorica - 4,8 mil. euro

In centrul Clujului, hotel in vila istorica - 4,8 mil. euroTot in Cluj, insa in centrul orasului, langa Parcul Central si Piata Mihai Viteazul, este scoasa la vanzare o cladire istorica din secolul al XIX-lea, care functioneaza ca hotel de trei stele pentru 4,8 milioane de euro. Hotelul are doua etaje si mansarda si include 30 de camere complet amenajate si utilate, un restaurant de lux si un bar.

Peste 80% din oferta totala de hoteluri si pensiuni este concentrata in cinci judete, potrivit studiului imobiliare.ro. Brasovul conduce intr-un clasament national dupa numarul de oferte, cumuland 22,7% din oferta totala. Constanta se situeaza pe locul al doilea cu 20,6% din oferta totala. Urmeaza judetele Bihor (15,5%), Prahova (12,4%) si Cluj (11,3%). Celelalte anunturi de vanzare, reprezentand 17,5% din oferta, sunt distribuite in restul tarii.

Sursa foto: imobiliare.ro