7 / 12

4 - Ploiesti Shopping City si Victoria City Centre

Constructia mallului Ploiesti Shopping City, dezvoltat de fondul de investitii NEPI si Carrefour Property, a demarat in decembrie 2011, iar oficialii companiei asteapta sa fie finalizat pana la finalul acestui an, mai ales ca o serie de retaileri importanti si-au anuntat deja prezenta, potrivit raportului financiar al NEPI. Carrefour a anuntat ca 50% din suprafata centrului comercial este deja preinchiriata.

NEPI a cumparat in 2011 un teren adiacent hipermarketului Carrefour din Ploiesti si a incheiat un acord cu Carrefour Property pentru dezvoltarea unui centru comercial regional pe cele doua proprietati .

Victoria City Centre Bucuresti

In toamna anului trecut, NEPI a preluat 50% din firma care detine mallul Victoria City Centre din Bucuresti, in schimbul sumei de 5 milioane de euro.

NEPI, Benevo Capital si CD Capital au format un joint venture pentru a dezvolta centrul comercial Victoria City Center, a carei deschidere era planificata pentru anul viitor, investitia initiala ridicandu-se la 150 de milioane de euro.

Victoria City Center va include o zona cu restaurante, cu o suprafata de 4.500 mp, prima de aceasta dimensiune din Bucuresti, si peste de 32.000 mp cuprinzand chiriasi locali si internationali din domeniul fashion si sectoare similare. Alti chiriasii vor fi din domeniul sportului, electrocasnicelor, decoratiuni, sanatate si frumusete, la care se adauga o zona de divertisment de 8.000 mp cu cinematograf, restaurante, baruri si un club de sport. In total suprafata centrului comercial este de 60.000 mp.

Victoria City Centre este al patrulea centru comercial, ca dimensiune, aflat in dezvoltare in Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri