1 / 5

Vila de 8 mil. euro in Dorobanti

Cea mai scumpa casa care a fost scoasa la vanzare in Bucuresti, in aceasta vara, este o vila din zona Dorobanti, construita in anul 1940, pentru care proprietarul cere 8 milioane de euro, potrivit datelor transmise Wall-Street.ro de catre imobiliare.ro. Vila (foto) are 20 de camere, noua bai si patru bucatarii, suprafata utila ajungand la 1.980 mp.

In cazul apartamentelor, cel mai scump scos la vanzare este un penthouse din zona Nordului, al carui pret cerut este de 3,5 milioane de euro. Apartamentul, aflat intr-un imobil construit in anul 2005, are o suprafata utila de 562 mp si dispune de crama, jacuzzi si sauna.

15.000 euro pentru o garsoniera in Cotroceni

La polul opus, cea mai ieftina locuinta scoasa la vanzare in Capitala este o garsoniera semidecomandata din cartierul Cotroceni, pentru care proprietarul asteapta 15.000 euro. Garsoniera are o suprafata utila de 33 mp si se afla la ultimul etaj al unui bloc cu cinci niveluri construit in anul 1940.

Cea mai ieftina vila care a fost scoasa pe piata in timpul verii costa 40.000 euro si se afla in zona Rahova. Casa are trei camere si o suprafata utila de 64 mp, desfasurata pe parter si etaj.

Nota: Topul Wall-Street.ro se refera la locuintele a caror suprafata depaseste 20 mp.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri