Active Lufin Construct

Active Lufin ConstructIoannis Papalekas a achizitionat cu 5 mil. euro trei terenuri si doua proiecte rezidentiale de la Lufin Construct, societate aflata in insolventa.

Papalekas a achizitionat un teren de 3.000 mp in zona parcului Herastrau, dar si alte doua terenuri pe Theodor Pallady si in Voluntari si doua proiecte rezidential pe Fabrica de Glucoza.

Seasons Residence

Seasons ResidenceO alta tranzactie la executare silita a fost vanzarea proiectului rezidential Seasons Residence din Brasov. Cumparatorul a fost Piraeus Real Estate. Tranzactia este evaluata la 10 mil. euro.

Nova Building

Nova BuildingCladirea de birouri Nova Building a fost cumparata intr-o tranzactie de 15 mil. euro de Banca Italo Romena, chiriasul cladirii, de la Jihad si Johnny Jabra.

Parcurile de retail Intercora

Parcurile de retail IntercoraMitiska Ventures a achizitionat o participatie de 50% din 8 centre comerciale dezvoltate de Intercora pentru 25 mil. euro.

Cathedral Plaza

Cathedral PlazaIoannis Papalekas a achizitionat in acest an si proiectul de birouri Cathedral Plaza de la Willbrook.

Lakeview

LakeviewCladirea de birouri Lakeview a facut obiectul celei mai mari tranzactii din primul trimestru al anului. Cladirea a fost cumparata de NEPI, intr-o tranzactie evaluata la 61,7 mil. euro, de la Dinu Patriciu si AIG Lincoln.

Sursa informatii:DTZ Echinox.