Conac cu 14 camere si acces la Lacul Balotesti

Conac cu 14 camere si acces la Lacul BalotestiCea mai scumpa proprietate de acest tip este situata in apropierea Capitalei, in comuna Balotesti. Conacul cu 14 camere are un pret cerut de
2,5 milioane de euro, la fel ca pretul celui mai scump apartament disponibil pe piata la ora actuala. Cladirea are o suprafata utila de 600 de metri
patrati si este amplasata pe un teren de 16,9 hectare.

Proprietatea dispune de cale de acces catre lacul din comuna. Totusi, imobilul necesita renovare totala.

Conac restaurat, in Timisoara

Conac restaurat, in TimisoaraPe locul al doilea in clasamentul intocmit de Imobiliare.ro se situeaza un conac restaurat cu cinci camere din Timisoara. Cu o suprafata utila de 505 metri patrati si un teren de 1.581 de metri patrati, acesta este scos la vanzare pentru suma de 900.000 de euro. Cladirea are o vechime de peste 150 de ani, fiind construita in stilul clasicismului maghiar din perioada 1830-1840.

Imobilul a fost consolidat si renovat de catre actualul proprietar, pastrand insa cu fidelitatecaracteristicile arhitecturale ale cladirii. In afara destinatiei de resedinta, conacul poate gazdui un club, restaurant, consulat, sediu de firma sau o clinica privata.

Fosta resedinta a consilierilor militari ai imperiului austro-ungar

Fosta resedinta a consilierilor militari ai imperiului austro-ungar800.000 de euro este pretul cerut pentru un conac cu 22 de camere din localitatea Zagujeni, judetul Caras-Severin. Imobilul a fost construit in anul 1850, are o suprafata utila de 900 de metri patrati si este amplasat pe un teren de 2,75 hectare.

Construit in stil neoclasic, conacul a servit ca resedinta pentru consilierii militari ai imperiului austro-ungar.

Proprietatea mai cuprinde inca opt cladiri auxiliare, cu suprafete cuprinse intre 200 si 800 de metri patrati, precum si un parc de 3000 de metri patrati cu arbori seculari, diferite specii de brad, arbori exotici si pomi fructiferi.

Conac, pe un domeniu viticol de 6.500 mp

Conac, pe un domeniu viticol de 6.500 mpIn apropiere de Ploiesti (comuna Bucov), proprietarul unui domeniu viticol de 6.500 de metri patrati, compus din conac si crama, solicita un pret de 519.000 de euro.

Cladirea a fost construita in anul 1901, iar din 1940 a functionat ca spital de campanie al Crucii Rosii pentru ingrijirea ranitilor de pe front. Cu o suprafata utila de 980 de metri patrati, imobilul a fost restaurat cu ajutorul unui arhitect specializat in astfel de lucrari. Conacul cuprinde 9 camere, la care se adauga crama amenajata in locul vechilor grajduri, o pivnita si un hangar independent.

Conac vanatoresc in Brasov

Conac vanatoresc in BrasovIn centrul Brasovului, o vila tip conac vanatoresc, construita in anul 1924, este scoasa la vanzare pentru 480.000 de euro. Imobilul are sase camere, o suprafata utila de 300 de metri patrati si este amplasat pe un teren de 1.700 de metri patrati.

Cladirea are trei etaje si combina doua materiale naturale de constructie –lemnul si piatra. La interior, vila este renovata si mobilata modern,pastrand insa si influente specifice secolului trecut.

Conac cu padure de 44 de ha

Conac cu padure de 44 de haIn judetul Prahova, comuna Chiojdeanca, un conac cu 12 camere are un pret cerut de 300.000 de euro. Terenul pe care este amplasat are o suprafata de 14,63 de hectare. Conacul propriu-zis are o amprenta la sol de aproape 270 de metri patrati si este construit pe parter si un etaj.

Cladirea este conectata la retelele locale de electricitate si apa curenta. Impreuna cu aceasta proprietate poate fi achizitionata si o padure de
44,4 hectare.