1 / 6

Ce universitati straine vin la Bucuresti, Constanta si Timisoara. Cum te poti inscrie

Candidatii interesati sa invete in alte tari pot participa in urmatoarele zile la targurile pe care World Education le organizeaza pe 12 si 13 octombrie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, pe 14 octombrie in Constanta si pe 16 octombrie in Timisoara.


La targ vor participa peste 40 de universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elvetia, Italia, Austria, Bulgaria, Spania si Franta. Printre acestea se numara London School of Business and Finance, Cambridge School of Visual and Performing Arts, Oxford Brookes University, University of Leeds, University of Groningen, Amsterdam University of Applied Sciences, Ecole Centrale Paris sau Aalborg University.


Inregistrarea pentru targ se poate face online pe www.worldeducation.ro.


Pentru ca majoritatea studentilor romani merg sa invete in Marea Britanie, Olanda si Danemarca, targul se axeaza pe ofertele din aceste trei tari.


In prezent sunt in jur de 25-27.000 de studenti romani care invata in strainatate. In afara de Marea Britanie, Olanda si Danemarca, romanii mai aleg si state precum Spania, Franta sau Elvetia.


In timp ce in Danemarca si Scotia studiile sunt gratuite, in Elvetia acestea ajung pana la 33.000 de euro pe an, acestea fiind de altfel printre cele mai scumpe din Europa.


“Numarul de dosare depuse in perioada timpurie creste, iar studentii isi pregatesc candidaturile cu foarte multe grija. Pentru anul viitor sunt interesati mai ales de materii precum precum drept, medicina, IT, economie, stiinte natural (in special biologie). De asemenea, anul acesta, studentii sunt mult mai bine pregatiti”, a declarat Svetlan Danev, directorul grupului de firme Integral si coordonator al “World Education”, un program de consiliere pentru candidatii care isi doresc sa studieze in alte tari.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri