Electronic Arts-AFI Park 2

Electronic Arts-AFI Park 2

AFI Europe a inchiriat producatorului de jocuri video Electronic Arts 11.700 metri patrati din a doua cladire din complexul de birouri AFI Park, respectiv 95% din imobil, valoarea contractului, incheiat pe o perioada de sapte ani, fiind de 2,1 milioane de euro pe an. Aceasta este cea mai mare tranzactie care a vizat inchirierea de spatii de birouri incheiata in acest an.

AFI Park este si unul dintre cele mai bine tranzactionate proiecte noi de birouri din Capitala, ambele cladiri reusind sa securizeze chiriasi importanti pana in momentul finalizarii.

Tranzactia a fost intermediata de Jones Lang LaSalle ( reprezentand chiriasul) si The Advisers/Knight Frank (reprezentand proprietarul).

Deutsche Bank-UpGround

Deutsche Bank-UpGround

Deutsche Bank a inchiriat anul acesta 7.250 mp de birouri in complexul UpGround pentru un centru de suport, reprezentand principala intrarea a unei companii noi pe piata bucuresteana si creand sute de noi locuri de munca. Tranzactia, intermediata de JLL.

Honneywell-Upground

Honneywell-Upground

Compania americana Honeywell a semnat un contract pentru inchirierea a 11.124 mp in cladirea de birouri Upground, tranzactie care include prelungirea contractului deja existent si o extindere, potrivit Jones Lang LaSalle, compania care a intermediat tranzactia.

Honneywell si-a extins suprafata inchiriata in UpGround cu circa 6.000 mp.

EY-Tower Center

EY-Tower Center

EY a inchiriat anul acesta 4.500 mp in cladirea de birouri Tower Center. Turnul de birouri preluat de Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu a reusit sa atraga cativa chiriasi importanti o data cu preluarea. Alaturi de EY in turn fiind prezente si companiile Hidroelectrica si Cegeka.

Generali-CDG Plaza

Generali-CDG Plaza

Tot in acest an Generali a inchiriat 4.000 mp in cladirea Charles de Gaulle Plaza de la Aviatorilor, tranzactie intermediata de The Advisers/Knight Frank. CDG Plaza este de asemenea o cladire de birouri care a reusit in acest an sa atraga nume mare pe spatiile lasate libere de Raiffeisen si UniCredit. Lafarge si Tenaris se numara de asemenea printre noii chiriasi.