4 / 11

Cosmopolis

In proiectul rezidential Cosmopolis s-au vandut 246 de locuinte pana la 15 decembrie, iar oficialii Coldwell Banker, agentul exclusiv al proiectului estimeaza ca se va incheia anul cu 260 de unitati vandute.


Alte 70 au fost inchiriate, a anuntat compania Coldwell Banker, agentul exclusiv al proiectului.


"2013 a fost clar un an mai bun pentru segmentul locuintelor noi tinand cont de numarul de tranzactii mai mare, Mai multe companii au reluat dezvoltarea de locuinte, existand si proiecte noi puse pe piata. Oferta a devenit astfel mult mai variata si mai adaptata la cererea actuala din piata. Pentru noi a fost un an foarte bun, am atras noi proiecte in portofoliu, Cosmopolis fiind vedeta anului din punct de vedere al vanzarilor. Pentru 2014 ne-am propus sa devenim agenti exclusivi pentru si mai multe proiecte rezidentiale noi, avand ca obiectiv si o crestere a vanzarilor pe proiectele existente deja in portofoliu - ne-am propus sa finalizam vanzarea Rose Garden, in 2014 se vor vinde ultimele unitati disponibile in proiect", a declarat Gabriel Voicu, director new homes division Coldwell Banker.


Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos.


Opus Land Development este parte a unui grup de companii detinut de familia Buyukhanli din Turcia. In proiectul Cosmopolis sunt deja construite circa 1.200 de locuinte.


Ahmet Buyukhanli a declarat pentru Wall-Street.ro ca anul viitor mizeaza pe vanzarea a 400 de unitati locative, urmand sa demareze constructia a 450 de locuinte in 2014, investitie care va ajunge la 16-17 mil. euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri