Vila Kiseleff

Vila Kiseleff

Cladirea, cu o suprafata utila de 450 mp, are 9 camere, doua bucatarii, o baie, un balcon si o terasa. Vila, construita din caramida, dateaza din 1940, iar suprafata libera din curte se intinde pe 300 mp. Casa beneficiaza de toate utilitatile generale, inclusiv incalzire cu centrala proprie, potrivit imobiliare.ro.

Sursa foto: Regatta/Imobiliare.ro

Vila Gradina Icoanei

Vila Gradina Icoanei

Cu o suprafata utila de 524 mp, vila din zona Gradina Icoanei are 12 camere, patru bucatarii si patru bai. Casa are rezistenta din caramida si a fost ridicata inainte de 1990, iar terenul din jurul ei masoara 276 mp, potrivit datelor de pe imobiliare.ro. In plus, vila are toate utilitatile, printre care incalzire prin centrala proprie si sistem de climatizare cu aer conditionat si a fost restaurata in 2008.

Sursa foto: REMAX Properties/Imobiliare.ro

Vila Domenii

Vila Domenii

Construita in 1938, vila din zona Domenii are o suprafata utila de 500 mp si dispune de 12 camere, sase bai, o bucatarie si un balcon. Constructia este dotata cu toate utilitatile generale si se incalzeste prin centrala proprie, iar in jurul ei are un teren de 540 mp, potrivit imobiliare.ro.

Sursa foto: Coldwell Banker/Imobiliare.ro

Vila Piata Unirii

Vila Piata Unirii

Vila de langa Tribunalul Bucuresti, cu o suprafata utila de 1.106,94 mp, are 30 de camere, 20 de bai si o bucatarie. Constructia, ridicata in 1925, este realizata din caramida si are toate utilitatile necesare, inclusiv incalzire cu centrala proprie. Terenul din jurul acestei vile se intinde pe 368 mp, potrivit imobiliare.ro.

Sursa foto: Colwell Banker

Vila Gradina Icoanei

Vila Gradina Icoanei

Cu o suprafata utila de 600 mp, vila din zona Gradina Icoanei are 19 camere, doua bucatarii, cinci bai, un balcon si doua terase. Casa este dotata cu toate utilitatile, inclusiv centrala proprie si aer conditionat. Construita din beton in 1928, vila are o arhitectura neobrancoveneasca si are un teren in jurul ei de 360 mp, potrivit imobiliare.ro.

Sursa foto: REMAX Properties/Imobiliare.ro