Lego, Danemarca

Lego, Danemarca

Biroul Lego a fost conceput de Rosan Bosch si pune accentul pe joaca si creativitatea. Biroul unuia dintre cei mai iubiti producatori de jucarii din lume include gradini de bonsai incastrate in mese si un tobogan care uneste doua etaje. Aceste elemente, alaturi de spatiile de joaca si culorile vii aduc lumea copilariei in spatiul de lucru al companiei. Biroul Lego este considerat unul dintre cele mai frumoase din lume si recent a intrat in intr-un top al Bloomberg dedicat celor mai impresionate sedii.

sediu Lego

Foto: lego.com

Zappos, Las Vegas

Zappos, Las Vegas

Biroul Zappos din Las Vegas a fost realizat de KMD si Carpenters Sellers del Gatto Arhitecture. Biroul este situat in locul fostei primarii din Las Vegas, iar biroul urias include o terasa pe acoperis, spatii de joaca, ecrane cu jocuri video in lifturi, sala de sport sau studio de yoga.

Sediu Zappos

Sursa foto:Carpenters Sellers del Gatto Arhitecture csdarhitecture.com

Bahnhof, Suedia

Bahnhof, Suedia

Biroul furnizorului de Internet Bahnhof este amplasat in locul unui fost buncar anti-atomic. Designul cladirii este realizat de Albert France-Lanord (A)rchitects.

Foto: Son Lindman, af-la.com

Google, New York

Google, New York

Sediul Google din New York este probabil cel mai apreciat spatiu de birouri la nivel global. Spatiile de joaca, amenajarea relaxata, privelistea uluitoare si spiritul jucaus pastreaza sediul Google in continuare in randul celor mai impresionante spatii de birouri din lume.

Facebook, Menlo Park

Facebook, Menlo Park

Sediul central al Facebook a fost realizat de compania Gensler. Birourile sunt deschise si sediul cuprinde o varietate de spatii in care se poate lucra.

sediu Facebook

Foto: Gensler