1 / 19

Alba Iulia: peste 5 milioane de lei

Primaria Alba Iulia aloca peste 5 milioane de lei pe an pentru intretinerea spatiilor verzi, iar suma este impartita intre trei firme care au castigat licitatia pentru aceste servicii. In prezent in oras se planteaza de la simple panselute pana la ienuperi si chiar palmieri.


Purtatorul de cuvant al Primariei Alba Iulia, Mihai Coser, spune ca orasul este impartit in trei loturi care au fost scoase la licitatie si adjudecate de firmele SC Salprest SRL Alba Iulia, care se ocupa de intretinerea spatiilor verzi din "orasul de jos", valoarea contractului fiind de peste 1,5 milioane de lei cu TVA pe an, Luxor LTD SRL, care se ocupa de cartierul Cetate, valoarea contractului fiind putin peste 1,4 milioane de lei cu TVA pe an, si SC Sport Turism SRL, care intretine spatiile verzi din zona istorica a orasului, pentru un contract de 2,3 milioane de lei cu TVA pe an.


Serviciile de intretinere a spatiilor verzi, care includ atat intretinerea, cat si plantarea de flori, arbori si arbusti, au fost licitate pentru urmatorii patru ani.


Sursa foto: Cetatea Alba Iulia/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri