Vulcan Value Centre se deschide pe 4 septembrie

Vulcan Value Centre se deschide pe 4 septembrie

Fondul de investitii NEPI va deschide pe 4 septembrie centrul comercial Vulcan Value Centre din Rahova, cu o suprafata de 25.000 mp. H&M, Takko sau Domo se numara printre retailerii care vor deschide noi magazine in centrul comercial Vulcan. Vulcan Value Centre presupune o investitie de 47 milioane de euro si care va genera venituri din chirii anuale de 4,1 miliaone de euro, potrivit unei prezentari anterioare a NEPI.

Parcul comercial Vulcan Value Centre din sud-vestul Capitalei va avea o suprafata construita de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale, si peste 1.200 de locuri de parcare. In cadrul parcului de retail Vulcan Value Centre vor deschide in total peste 50 de magazine, dintre care unitati mari de peste 800 mp cu deschidere direct spre parcare: H&M (imbracaminte), C&A (imbracaminte), Hervis (articole sportive), Noriel Bebe(articole pentru copii), Animax (magazin de animale), LEM'S (home&deco), JYSK (home&deco), Domo (electronice si electrocasnice), Takko(imbracaminte), Deichmann (incaltaminte) si DM (drogherie). Carrefour va deschide hypermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafata de 9.600 mp avand atasata o galerie comerciala de 2.500 mp care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar si Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia si diferite tipuri de servicii precum curatatorie ecologica, service GSM si coafor.

Targu Jiu Shopping City: NEPI estimeaza circa 3 mil. euro incasari anuale

Targu Jiu Shopping City: NEPI estimeaza circa 3 mil. euro incasari anuale

In aceasta toamna, la cateva saptamani dupa inaugurarea centrului comercial Vulcan, NEPI ar urma sa deschida si primul centru comercial din Targu Jiu. Centrul comercial din Targu Jiu va avea o suprafata de 27.000 mp. Printre chiriasii centrului comercial se numara Carrefour si H&M. In vara acestui an gradul de inchiriere a Targu Jiu Shopping City era de 85%. Investitia in acest centru comercial, primul de acest tip din oras, se ridica la 30,1 milioane de euro, urmand sa aduca venituri anuale din chirii de 2,95 milioane de euro.

Fotografie realizata in luna iulie a acestui an.

Coresi Brasov, 75% inchiriat. Inaugurarea stabilita pentru martie 2015

Coresi Brasov, 75% inchiriat. Inaugurarea stabilita pentru martie 2015

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a demarat lucrarile de constructie ale centrului comercial Coresi din Brasov in luna noiembrie din 2013. Proiectul va cuprinde 130 de magazine, 6.000 mp de entertainment si cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania.

Immochan a achizitionat in aprilie 2012 circa 100 de hectare din fosta platforma industriala Tractorul Brasov. Deschiderea primei faze a Coresi Brasov este prevazuta pentru primul trimestru 2015. Centrul comercial Coresi Brasov, dezvoltat de Immochan, este inchiriat 70% cu 8 luni inainte de inaugurare. In prezent constructia centrului comercial de pe fosta platforma industriala Tractorul este 60% finalizata, 35 mil. euro fiind deja investiti in proiect.

Mega Mall va fi finalizat in al doilea trimestru din 2015

Mega Mall va fi finalizat in al doilea trimestru din 2015

Tot in 2015, fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI) vrea sa inaugureze proiectul Mega Mall, in care detine o participatie de 70% ca urmare a unei tranzactii din acest an.

Mallul, aflat in apropiere de Arena Nationala. va avea o suprafata utila de 70.000 mp, iar printre chiriasi se numara Carrefour, C&A si H&M, potrivit datelor comunicate anterior. Mega Mall este cel mai important proiect al NEPI in curs de dezvoltare, presupunand o investitie de 165 milioane de euro. Centrul va avea 70.700 metri patrati, iar NEPI estima intr-un document facut public in urma cu cateva luni, citat de Mediafax, ca va aduce, dupa finalizare, prevazuta pentru al doilea trimestru al anului viitor, venituri anuale din chirii de 16,5 milioane de euro. Mall-ul este inchiriat in proportie de 85%.

Timisoara Shopping City

Timisoara Shopping City

Anul viitor, la final, fondul de investitii NEPI a planificat si finalizarea primei faze dintr-un proiect de retail la Timisoara (pe terenul cumparat recent de la fratii Cristescu). Investitia este estimata la 78 milioane de euro, urmand sa fie construite spatii totalizand 50.000 metri patrati.

Sursa foto: Mall/Shutterstock.com

Auchan Drumul Taberei

Auchan Drumul Taberei

Immochan dezvolta in cartierul Drumul Taberei un nou centru comercial care va include un hipermarket si o galerie comerciala. "Conceptul in Drumul Taberei va fi vecinul din cartier", a declarat Tatian Diaconu, seful dezvoltatorului imobiliar. Circa 70% din suprafata galeriei este inchiriata. Galeria comerciala va avea circa 10.000 mp.

Extinderi programate in 2015

Extinderi programate in 2015

Pe retail, NEPI are programate si extinderea a trei centre comerciale, respectiv City Park Mall of Constanta (21.000 mp, investitie de 36 mil.euro ), Shopping City Deva (10.000 mp, investitie de 14 mil.euro) si Severin Mall (10.000 mp, investitie de 9 mil. euro), cu termen de finalizare in 2015. Extinderile si proiectul din Timisoara sunt in faza de autorizare, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Oameni la shopping/Shutterstock.com