1 / 7

Dambovita Center, noul simbol al Capitalei

Reprezentantii Plaza Centers, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est, avand in portofoliu 25 de proiecte finalizate si 15 in derulare, au anuntat extinderea proiectului Dambovita Center la peste 600.000 mp si ridicarea nivelului investitional la peste 600 milioane euro.

"Din dorinta de a crea o adevarata emblema, am elaborat un proiect mult mai complex fata de planurile initiale. Astfel, am extins suprafata construita la peste 600.000 mp si am ridicat investitiile la peste 600 milioane euro - in contractul de parteneriat public-privat erau stipulate investitii de numai 150 milioane euro", a precizat Ran Shtarkman, CEO Plaza Centers.

Magnitudinea, pozitionarea si planurile arhitecturale inedite ale proiectului vor transforma Dambovita Center intr-un adevarat simbol al Bucurestiului si al Romaniei.

"Dambovita Center este unul dintre proiecte noastre cele mai importante si, in acelasi timp, una dintre cele mai complexe initiative din Europa. Privind planurile arhitecturale, putem trage concluzia ca va avea toate ingredientele necesare pentru a se transforma intr-o destinatie simbol, ce va atrage vizitatori atat din Romania, cat si din afara tarii", a completat Mordechay Zisser, Presedintele Grupului Europe Israel, din care face parte si Plaza Centers.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri