Cea mai scumpa vila noua 4,35 mil. euro

Amplasata in zona Baneasa, in apropierea padurii, proprietatea se intinde pe un teren de 4.000 metri patrati, cu o suprafata construita de 1.200 metri patrati, pe subsol, parter si etaj. Vila dispune de piscina acoperita, bar, sauna, fitness, teren de tenis si cinema, avand un pret de 4.350.000 euro.

Printre facilitati se numara spatiu tehnic, spalatorie si spatiu de depozitare.

Parterul este structurat pe hol, living, dinning, bucatarie, toaleta, terasa si dormitor pentru personalul de serviciu, in timp ce la etaj sunt amplasate trei dormitoare, doua bai si terasa. De nelipsit pentru o locuinta de lux sunt si finisajele precum parchet din lemn si detalii de marmura.

Baneasa s-a aflat in topul celor mai scumpe cartiere bucurestene realizat de compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, zona fiind ravnita pentru facilitatile pe care le prezinta, respectiv spatii verzi, accesul mijloacelor de transport in comun precum si la zone de shopping si relaxare. Pentru Baneasa, preturile se plasau la inceputul lunii martie intre 2.200-3.000 de euro/mp la spatiile vechi si 1.700-3.200 euro/mp la locuintele noi.

Locul al doilea 3,2 mil. euro, o alta vila din Baneasa

Pe locul al doilea se claseaza o alta vila din Baneasa, situata in apropierea Scolii Americane si a padurii Baneasa. Avand o suprafata de teren de 2.996 metri patrati si o suprafata construita de 860 metri patrati, locuinta dispune de foarte mult spatiu verde.

Structura este clasica, avand living si dining la parter, bucatarie, uscatorie, camera de utilitati si oficiu. Capacitatea garajului permite spatiu suficient pentru trei masini, iar pretul de vanzare se ridica la 3,2 milioane de euro.
La etaj sunt trei dormitoare cu doua bai complete, iar mansarda ofera open space, o baie completa si un spatiu de depozitare.

Proprietatea beneficiaza de finisaje si amenajari precum bucatarie complet utilata, sistem de incalzire propriu si de aer conditionat, generator si ferestre tratate pentru conditii variate de vreme.

Locul al treilea 3 mil. euro, o vila cu deschidere spre lac

Pozitia a treia este ocupata de un imobil situat in zona rezidentiala Snagov, in complexul Pacea. Suprafata totala de teren este de 5.000 metri patrati, iar suprafata construita acopera 1.000 metri patrati.

Un avantaj unic il reprezinta cei 40 metri patrati deschidere spre lac, un plus pe langa designul imobilul construit pe parter si etaj, al carui pret de vanzare este de trei milioane de euro. Incaperile sunt impartite pe living, bar, birou, dormitor, grup sanitar si un jacuzzi pentru sase persone la parter, iar la etaj sunt trei dormitoare, living, baie, sauna, dressing si terasa.

Constructia ofera solutii pentru toate necesitatile, dispunand si de corpuri anexe precum imobil pentru oaspeti: dormitor si baie, dar si bucatarie de vara si doua pivnite. Locuinta beneficiaza de un teren de tenis cu vestiar, ponton si ambarcatiuni, gradina de trandafiri, doua garaje si paza asigurata permanent.

Locurile patru si cinci Alte vile din Baneasa

Pe locul patru s-a clasat o vila aflata in zona Baneasa, cu o suprafata de teren de 1.150 metri patrati si o suprafata construita de 420 metri patrati cu 169 metri patrati amprenta la sol. Este construita pe subsol, parter si doua etaje, din care subsolul dispune de camera tehnica, spatiul de depozitare, iar parterul ofera hol, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si terasa.

La primul etaj se afla doua dormitoare, doua bai, dressing si terasa. Etajul al doilea este un loc de relaxare cu open space, dormitor, baie si terasa, iar in exterior se afla piscina incalzita. Pretul de 1,8 milioane de euro este justificat si de parchet, gresie, faianta, jacuzzi, sistem de alarma si de monitorizare video, cu poarta de acces automatizata.

Pe locul cinci se situeaza o alta vila din Baneasa, cu o suprafata de teren mai mica, 600 metri patrati si o suprafata construita de 360 metri patrati la care se adauga o terasa de 110 metri patrati. Vila este construita pe parter, etaj si mansarda, intr-o nota futurista, cu dotari ultra moderne. La parter sunt amplasate holul, livingul, diningul, o bucatarie, birou, baie si garaj, iar la etaj sunt trei dormitoare, doua bai si dressing. Mansarda ofera un alt living, dormitor, baie si terasa.

Cu un pret de vanzare de 1,5 milioane de euro, locuinta include finisaje de import precum parchet de salcam, gresie, faianta, aer conditionat, sistem de alarma, poarta automata, mobilier si aparatura de bucatarie. La exterior se afla o piscina Casta.

Locul sase - O vila in stil baroc-florentin

Locul sase - O vila in stil baroc-florentinLocul sase este ocupat de o vila tot din zona Baneasa, la cateva minute distanta de padure. Desi este evaluata la acelasi pret cu cea de pe locul cinci, 1,5 milioana de euro, ocupa o pozitie inferioara din cauza diferentei de stil arhitectural.

In timp ce imobilul de pe locul cinci este definit de tot ce inseamna modern si high-tech, arhitectura definitorie pentru vila de pe locul sase este cea in stil baroc-florentin. Suprafata de teren ajunge la 2.000 metri patrati, din care cea construita are 700 metri patrati cu o suprafata utila de 425 metri patrati.

Curtea ampla se intinde pe 1.300 metri patrati, dintre care 100 metri patrati sunt destinati garajului dublu exterior si spatiului de depozitare.

Vila este structurata pe subsol, parter si doua etaje, parterul fiind alcatuit din hol, birou, living, dressing si baie. Primul etaj ofera trei dormitoare in care se pastreaza stilul baroc-florentin, doua bai, living, dressing si doua terase, iar la etajul al doilea se afla o camera, o baie si un dressing. La exterior, se afla piscina, o mini livada si un foisor.

Locurile sapte si opt

Locurile sapte si optPe locul sapte s-a clasat un imobil din zona Baneasa-Pipera, cu 1.600 metri patrati de teren si cu o suprafata construita de 475 metri patrati dintre care 400 metri patrati utili. Vila este dispusa pe parter, etaj si mansarda, parterul fiind alcatuit din hol, living, dining, bucatarie, baie, dar si spatiu tehnic, spalatorie si terasa. Doua dormitoare matrimoniale si doua simple sunt amplasate la etaj, plus baie, mansarda oferind de asemenea un dormitor si o baie, plus open space. Pretul final ajunge la 1,3 milioane de euro.

Locul opt este detinut de o vila din Baneasa, cu o suprafata de 600 metri patrati de teren si 450 metri patrati construiti. Stilul imbina elementele traditionale cu detalii novatoare. Structura este parter, etaj si mansarda, avand holul, livingul, diningul, bucataria, grupul sanitar, biroul si terasa la parter, iar la etaj trei dormitoare doua bai si o alta terasa. La exterior, garajul asigura doua locuri de parcare. Finisajele si amenajarile precum parchet, gresie, faianta si geamuri termopan ridica valoarea imobilului la pretul de 1,25 milioane de euro.

Locurile noua si zece Preturi sub un milion de euro

Pozitia a noua este ocupata de un alt imobil din zona Baneasa, construit pe 425 metri patratu din cei 600 metri patrati de teren si structurat pe parter, etaj si mansarda. Parterul este impartit in living, dining, hol si birou, bucatarie, baie si terasa. Cele patru dormitoare, trei bai si o terasa alcatuiesc etajul intai, iar la mansarda se afla sauna, open space si birou. Parchet masiv din stejar, gresie, faianta, jacuzzi si sistem de alarma cu poarta de acces automatizata, toate acestea sunt detalii ce justifica pretul de 900.000 euro. In exterior sunt amplasate garajul si piscina.

Ultimul loc este ocupata de o vila din Baneasa- Pipera care dispune de un teren de 600 metri patrati si o suprafata construita de 400 metri patrati, structurata pe demisol, parter si doua etaje. La demisol se afla spatiul tehnic, spalatorie, adapost, garaj si crama.

Parterul este impartit in hol, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si terasa. Dormitoarele, in numar de trei, sunt la etajul intai, alaturi de doua bai si dressing, iar la etajul doi sunt amplasate doua birouri, oficiu, grup sanitar si o terasa partial acoperita. Pretul final pentru aceasta vila este de 650.000 euro.