1 / 5

Intre 3.000 si 5.000 mp de spatii de birouri

City Mall are in prezent patru etaje si o suprafata inchiriabila de 19.000 metri patrati, in prezent fiind functionale doar trei etaje. In ceea ce priveste etajul al patrulea, reprezentantii mall-ului deruleaza studii de piata si intentioneaza sa transforme aceasta suprafata in spatii de birouri.

Avem un proiect pentru amenajarea de spatii office, insa depinde de ultimele cercetari pe care le asteptam de pe piata. Stim sigur ca zona de birouri va fi la nivel superior, astfel incat nu vom intra in zona de retail. Incercam sa combinam aceste doua tipuri de investitii pentru ca, in esenta, merg mana in mana: zona de office genereaza un trafic pe zona de food-court (n.red.: zona de restaurante), care ofera servicii utile celor din birouri”, ne-a declarat Mihai Agaficioaia (foto), General Manager al City Mall.

In opinia sa, amenajarea spatiilor de birouri alaturi de cele de retail reprezinta o investitie profitabila, intrucat sunt zone dintr-un mall care nu pot fi inchiriate ca spatii de retail, precum ultimul etaj, unde este exclus sa obtii o chirie similara unui magazin de retail.

“Astfel se gasesc solutii de a face alta investitie si de a genera un venit, fara a afecta celelalte zone care au destinatii precise. Daca acest proiect va demara, in maxim un an de zile trebuie finalizat si vom ajunge la o suprafata cuprinsa intre 3.000 si 5.000 mp de spatii de birouri”, a adaugat Agaficioaia, specificand totodata ca nivelul chiriei va fi la acelasi nivel cu chiriile spatiilor de birouri in general si nu cu cel al spatiilor de retail.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri