1 / 4

"Un mall de comunitate"

City Mall a fost deschis in toamna anului 2005, iar un an mai tarziu si-a schimbat pentru a doua oara proprietarul, intrand in portofoliul australienilor de la APN/UKA European Retail Trust. Amplasat in zona Eroii Revolutiei, cu o suprafata inchiriabila de circa 19.000 mp, City Mall se pregateste pentru un nou concurent: centrul comercial Sun Plaza, care va fi inaugurat luna viitoare, avand o suprafata inchiriabila de 80.000 mp.

“In Bucuresti exista zece centre comerciale, iar pentru acest an sunt anuntate inca doua, Sun Plaza si Cocor, ceea ce inseamna ca lupta pentru mentinerea si atragerea de noi vizitatori va fi din ce in ce mai stransa. Spre deosebire de o lupta in ring, unde castiga cel mai bun, pe piata mall-urilor putem castiga toti daca ne segmentam audienta si ne adresam exact publicului nostru tinta”, a declarat Mihai Agaficioaia (foto), general manager al City Mall.

El descrie mall-ul din Eroii Revolutiei ca fiind “unul de comunitate”, care se adreseaza in principal locuitorilor din proximitatea mall-ului si care revin fie din motive obiective, precum plata facturilor sau cumparaturile din supermarket, fie din ratiuni subiective.

Cu toate acestea, concurenta pentru locuitorii din zona de sud a Bucurestiului este in continua crestere, dupa ce anul trecut a fost inaugurat Grand Arena Mall, iar in 2008, Liberty Center si Vitantis Shopping Center. Managerul City Mall este constient ca in acest context eforturile pentru a atrage clienti si a-i transforma in cumparatori vor creste considerabil.

“Vom continua programele de marketing si de loializare a clientilor, insa pe langa acestea, pregatim o serie de evenimente si campanii surpriza pentru a aduce lucruri noi in prim plan. Intreaga politica de marketing pleaca de la ideea rasplatirii clientului, el fiind pionul principal”, a afirmat Mihai Agaficioaia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri