Cat costa asigurarile Casco pentru masinile bogatilor

Cat costa asigurarile Casco pentru masinile bogatilorO vorba celebra spune ca nu orice se poate cumpara cu bani. Spre exemplu, oamenii cu foarte multi bani din Romania pot sa-si cumpere cele mai scumpe masini, insa nu toti pot sa-si incheie si o asigurare Casco pentru acestea. Pentru ca asiguratorii pun mai mult pret de comportamentul clientului decat pe masina in sine, scrie Capital.

Facilitatile fiscale, arma anti-migratie a investitorilor catre China?

Facilitatile fiscale, arma anti-migratie a investitorilor catre China?Presedintele Traian Basescu propune ca marii investitori sa primeasca facilitati fiscale care sa preintampine migrarea acestora in Asia, precizeaza Romania Libera.

Subiectul migratiei marilor investitori catre tari unde costurile de productie sunt mai mici, in special catre Asia, il preocupa pe presedintele Traian Basescu.

Criza gazelor: Guvernul, cu pantalonii-n vine in plin ger

Criza gazelor: Guvernul, cu pantalonii-n vine in plin gerGuvernul nu are un plan pentru situatii de urgenta in alimentarea cu gaze pentru aceasta iarna. Romgaz si Petrom au fost nevoite sa suplimenteze importurile, pentru a fi asigurat consumul populatiei in aceste zile geroase, informeaza Adevarul.

In fiecare toamna, Ministerul Economiei este obligat sa elaboreze un plan de masuri pentru situatii de urgenta in alimentarea cu gaze, astfel incat consumul populatiei sa fie asigurat cu prioritate, plan care trebuie aprobat de Guvern.

Austriecii considera sistemul bancar romanesc cel mai riscant din regiune

Austriecii considera sistemul bancar romanesc cel mai riscant din regiuneBanca centrala a Austriei: in Romania sunt cele mai mari credite neperformante si cea mai accentuata dependenta de finantarea externa din Europa Centrala si de Est, potrivit Finantistii.ro.

Riscul ca subsidiarele locale ale bancilor austriece sa isi reduca substantial expunerea pe Romania - fie ea suverana, corporate sau retail - nu a disparut, desi saptamana trecuta au fost generate mai multe stiri menite sa mai atenueze ingrijorarile legate de acest subiect

Care investitori isi fac bagajele sa plece din Romania?

Care investitori isi fac bagajele sa plece din Romania?Plecarea Nokia a fost primul semnal de alarma, dupa ce migratiile unor nume ca Procter&Gamble, Kraft sau Coca-Cola au fost trecute cu vederea, relateaza Evenimentul Zilei.

Desi prezenta Nokia a fost inlocuita cu succes de Bosch si De Longhi, inca exista riscul ca si alte companii sa plece, din cauza schimbarilor provocate de criza sau a nemultumirilor legate de situatia economica si financiara a Romaniei.