Unde vor romanii sa munceasca in strainatate. Care sunt cele mai cautate posturi si ce ofera angajatorii

Unde vor romanii sa munceasca in strainatate. Care sunt cele mai cautate posturi si ce ofera angajatoriiAngajatorii straini le ofera romanilor, in aceasta perioada, numeroase posibilitati de angajare in domeniul hotelier, in cel medical, dar si pe vase de croaziera. Cele mai multe oferte de angajare vin din partea companiilor din Grecia, conform unui portal de recrutare a fortei de munca, citat de Gandul.

In prezent, cele mai multe oferte de locuri de munca ale agentiilor de recrutare, circa 55,07%, constau in posturi pentru persoanele care vor sa presteze munca sezoniera, conform portalului Tjobs.ro.

Au aparut escroci care vand actiuni false la Facebook

Au aparut escroci care vand actiuni false la FacebookSe pare ca femeia a spus cunoscutilor ca a obtinut actiuni la reteaua sociala in valoare de un milion de dolari, deoarece fiica sa este o cunostinta a lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, relateaza Money.ro.

Femeia a reusit sa convinga mai multe persoane sa cumpere actiuni false la Facebook si este acum acuzata de furt si inselaciune.

Prima crestere de chirii din ultimii trei ani la locuintele cu 3 si 4 camere

Prima crestere de chirii din ultimii trei ani la locuintele cu 3 si 4 camerePrima luna a acestui an a marcat o crestere a chiriilor solicitate de proprietarii bucuresteni la apartamentele cu trei si patru camere, conform raportului lunar de monitorizare realizat de AnunturiParticulari, citat de Capital. Aceasta este prima crestere de pret dupa trei ani de scaderi.

La garsoniere si la apartamentele de doua camere pe de alta parte, s-a inregistrat o usoara scadere a chiriilor. Scaderea este una infima comparativ cu fluctuatiile inregistrate in urma cu aproximativ doi ani.

Cerintele FMI afunda si mai tare tara in criza

Cerintele FMI afunda si mai tare tara in crizaAnalistii chestionati de Adevarul considera ca masurile solicitate de FMI vor impiedica o crestere economica sustenabila, intrucat nu sunt corelate cu realitatile financiare din Romania.

Fondul Monetar International a bifat zilele trecute inca o evaluare a acordului de tip preventiv semnat cu Guvernul roman. Expertii au plecat fluturandu-ne ideea ca stam mai bine decat restul Europei, dar ca platim preturi mici la energie si gaze.

Cele 10 porunci pentru Ungureanu

Cele 10 porunci pentru UngureanuNoul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu va avea o misiune destul de dificila, avand in vedere criza de pe scena politica si mai ales provocarile de ordin economic.

Zona euro ar putea intra in recesiune, iar acest fapt va afecta puternic economia romaneasca, scrie Dailybusiness.