Cum poti castiga intr-o zi cat altii intr-o luna

Cum poti castiga intr-o zi cat altii intr-o lunaDin pacate, vremea asa-numitilor someri de lux nu a trecut. Si sunt domenii care in continuare le ingroasa randurile - cel financiar-bancar, imobiliar, auto si in general zona serviciilor, de departe cea mai vulnerabila la schimbari economice majore precum cea din ultimii trei ani, precizeaza Money.ro.

A aparut o categorie intreaga de seniori, top manageri si chiar antreprenori, pe scurt de profesionisti, care trebuie sa se adapteze si sa se reinventeze fie pentru ca pur si simplu criza le-a maturat compania de pe harta economiei locale (nise intregi au disparut), fie compania a facut restructurari masive care i-au afectat.

Cine castiga din falimentul Malev

Cine castiga din falimentul MalevUnele dintre cele mai rentabile curse aeriene ale companiei maghiare vor fi operate de companii precum WizzAir, Tarom ori Austrian Airlines.

Falimentul companiei aeriene maghiare Malev a generat o serie de mutari pe piata serviciilor de transport din regiune, scrie Romania Libera.

Deja, trei companii importante din regiunea Europei Centrale si de Est au anuntat ca vor prelua unele dintre cele mai rentabile zboruri care erau asigurate pana acum de Malev.

Ratele la dezvoltator, o posibila bomba cu efect intarziat

Ratele la dezvoltator, o posibila bomba cu efect intarziatIn ultima perioada, multi dezvoltatori imobiliari care au oferit posibilitatea vanzarii in rate intra in insolventa. Avansurile consistente achitate si ratele lunare mai mari decat cele la creditele imobiliare in cazul celor care platesc rate la dezvoltator nu mai au nicio importanta in situatia in care developerul intra in insolventa, precizeaza Finantistii.ro.

Factura pentru gazele rusesti: scumpiri in lant

Factura pentru gazele rusesti: scumpiri in lantConsumul de gaze este la un nivel record in aceste zile din cauza temperaturilor scazute care se inregistreaza in ultima perioada.

In fiecare zi, in gospodarii si in combinate se ard peste 70 de milioane de metri cubi de gaze, informeaza Evenimentul Zilei.

In urma cu doi ani, se instaura starea de urgenta, desi consumul nu depasise 63 de milioane de metri cubi pe zi.

Constructorul pasajului Basarab mai primeste un contract de 246 de milioane de euro

Constructorul pasajului Basarab mai primeste un contract de 246 de milioane de euroCFR a atribuit contractul de reabilitare si imbunatatire a tronsonului Sighisoara-Atel (Sibiu), parte a liniei Simeria-Brasov, asocierii formate din consortiul FCC-Alpine si Azvi, noteaza Capital.

Acestia se vor ocupa de reabilitarea si imbunatatirea unui tronson de 28 de kilometri de linie ferata electrica, astfel incat, la finalul lucrarilor, trenurile de pasageri sa ajunga la o viteza de 160 de kilometri la ora, iar cele marfare de 120 de kilometri la ora.