Albert de Monaco - investitor in Poiana Brasov?

Albert de Monaco - investitor in Poiana Brasov?Bun prieten cu oamenii de afaceri Ion Tiriac si Dan Fischer, printul s-a lasat induplecat sa participe la crearea statiunii de lux Siver Mountain.

Albert de Monaco ar fi unul dintre investitorii in statiunea turistica de lux "Silver Mountain", alaturi de Ion Tiriac si Ilie Nastase, scrie Bursa

Cat castiga Romania din industria de aparare

Cat castiga Romania din industria de aparareIndicatorii estimativi ai cifrei de afaceri si a veniturilor din 2012 indreptatesc Romarm sa creada ca in 2013 rezultatul brut al exercitiului economic va fi in sfarsit zero, fapt ce va marca sfarsitul pierderilor pentru producatorul roman de armament si tehnica de lupta, precizeaza Finantistii.ro.

Compania estimeaza ca in acest an va reusi o cifra de afaceri de 396,734 milioane lei si venituri totale in valoare de peste jumatate de miliard de lei.

De ce ar accepta Ministerul Finantelor un TVA zero pentru turismul incoming.

De ce ar accepta Ministerul Finantelor un TVA zero pentru turismul incoming.Intentia ministrului Turismului, Cristian Petrescu, de a propune Ministerului Finantelor sa aplice TVA zero pentru cazarea turistilor straini (incoming), nu este o noutate in industrie, in contextul in care organizatii de profil au militat pentru aceasta masura timp de mai multi ani, scrie Dailybusiness.

In prezent, TVA-ul pentru serviciile de incoming este de 9% pentru hoteluri si de 24% pentru agentiile de turism.

Harta salariilor minime garantate in UE

Harta salariilor minime garantate in UECe diferente sunt intre Romania si Bulgaria sau Ungaria. Angajatii din Romania au un salariu minim garantat de 162 de euro pe luna, ceea ce ii plaseaza pe penultimul loc al unui astfel de clasament, in fata vecinilor bulgari care au un salariu minim lunar de 138 de euro, conform datelor oficiale ale Biroului de Statistica al UE, Eurostat, citate de Gandul.

Cel mai mare salariu minim lunar acordat in Europa este cel garantat, prin lege, salariatilor din Luxemburg, respectiv de 1.801 euro

Cum fentezi regulile BNR ca sa iei credit

Cum fentezi regulile BNR ca sa iei creditNoile reguli impuse de Banca Nationala prin regulamentul de creditare al persoanelor fizice pot fi ocolite, iar clientii care isi luasera gandul de la credite de o valoare mare isi pot face din nou planuri de imprumut, scrie Evenimentul Zilei.

Cu conditia sa apeleze la unele artificii. Astfel, marea problema pe care o ridica noile reguli de creditare este ca suma maxima a creditului scade foarte mult.