Conferinta CEE si China organizata de CFA Romania

Conferinta CEE si China organizata de CFA RomaniaCFA Romania, asociatia profesionala a analistilor financiari certificati international, organizeaza pe 4 aprilie 2012, la Bucuresti, prima conferinta regionala de investitii din Europa Centrala si de Est (ECE), pe tema oportunitatilor de afaceri intre China si ECE.

Conferinta inaugurala a CFA Romania intitulata „ECE si China: Punti de investitii si oportunitati de afaceri” il va avea ca vorbitor principal pe Jim Rogers, faimos investitor in piete emergente, cofondator impreuna cu George Soros al Quantum Fund.



Conferinta de presa a Asociatiei Societatilor Financiare

Conferinta de presa a Asociatiei Societatilor FinanciareAsociatia Societatilor Financiare - ALB Romania organizeaza o conferinta de presa cu titlul “Rezultatele industriei creditului de consum IFN si a industriei leasingului financiar la finele lui 2011. Tendinte si Estimari pentru anul 2012".

Salonul International Auto-Moto Bucuresti

Salonul International Auto-Moto BucurestiSalonul International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB) 2012, aflat la prima editie, va avea loc intre 4 si 8 aprilie in Piata Constitutiei.

Marcile auto prezente la SIAMB 2012 sunt: Mercedes, Volvo, Lotus, Opel, Chevrolet, Ford, Citroen, Skoda,
Seat, Kia Hybrid, Hyundai Hybrid, Kia, Isuzu, Caterham, Samsung.

Pe parcursul celor 5 zile sunt asteptati peste 50.000 vizitatori. SIAMB 2012 va fi deschis intre orele 10.00 si 20.00.