Ce fac bancile din Romania se numeste camatarie

Ce fac bancile din Romania se numeste camatarieBancile din tara noastra se comporta asemenea camatarilor, a declarat, ieri, analistul Ilie Serbanescu.

Analistul considera ca Banca Nationala a Romaniei (BNR) si Guvernul ar fi trebuit sa avertizeze asupra pericolului de neplata a creditelor, noteaza Bursa.

Pentru a imprumuta un leu de la bancile din Romania, trebuie sa dai inapoi trei. Asta este camatarie, asupra careia ar fi trebuit sa avertizeze BNR si Guvernul.

Nimeni nu vrea sa cumpere Mic.ro al lui Patriciu

Nimeni nu vrea sa cumpere Mic.ro al lui PatriciuIncercarile de vanzare a retelelor de magazine Mic.ro si miniMax au esuat, fapt pentru care administratorul judiciar a anuntat ca va propune creditorilor intrarea firmei in faliment, scriu Finantistii.

"Vom cere intrarea in faliment a celor doua retele, pentru ca nu exista posibilitatea reorganizari acestora. Au esuat toate discutiile de preluare", a declarat Otilia Milu, co-manager partner la RVA Insolvency.

Zece modalitati de a obtine un job bun

Zece modalitati de a obtine un job bunLocul tau de munca te nemultumeste? Poti sa te resemnezi la o viata de birou plictisitoare, sau chiar mizerabila, sau poti foarte bine sa iti rezervi putin timp pentru a gasi un loc de munca mai bun.

Money.ro iti prezinta 10 trucuri care te vor ajuta sa iti pregatesti terenul, sa treci cu brio de interviu si in final sa lucrezi intr-un loc care sa iti placa. CV-urile sunt un lucrul absolut necesar in cautarea unui nou job. Nu iti spune sa reinventezi roata, dar putina creativitate ar putea sa te scoata in evidenta si sa te scoata din turma.

Urmeaza statia "Capitala europeana" din subteran.

Urmeaza statia "Capitala europeana" din subteran.Sa strabati orasul de la un capat la altul, fara ambuteiaje si soferi nerabdatori. Un vis mai vechi al bucurestenilor incepe acum sa se contureze: se dezvolta reteaua de transport subteran, noteaza Capital.

In fiecare dimineata, sute de mii de bucuresteni se inghesuie la metrou si sunt purtati rapid catre zonele de birouri ale Capitalei, multe periferice.

Reteaua subterana, care nu are mai mult de 70 de kilometri in exploatare, s-ar putea dubla in urmatorii 18 ani, daca proiectele promise de Metrorex se vor materializa.

Auchan creste pe ruinele Tractorului

Auchan creste pe ruinele TractoruluiRetailerul se afla la achizitia celei de-a treia platforme industriale. Grupul vrea sa dezvolte trei centre comerciale, doua in Bucuresti si unul in Brasov, precizeaza Adevarul.

Grupul francez Auchan vrea sa se extinda si pe piata imobiliara autohtona. Dupa ce la inceputul anului concernul a lansat divizia sa imobiliara si in Romania, Immochan, au fost demarate si achizitiile de terenuri pentru ridicarea unor centre comerciale.