Cum sterg comisioanele tot castigul din dobanda la depozit

Cum sterg comisioanele tot castigul din dobanda la depozitDaca aveti economii de numai cateva sute de euro decizia de a pastra banii acasa s-ar putea dovedi mai buna decat aceea de a-i pune intr-un depozit la banca deoarece comisioanele mari percepute de banci la care se adauga impozitul datorat statului sterg in multe cazuri tot castigul din dobanda, noteaza ZF.ro.



Cardul cucereste piata creditelor

Cardul cucereste piata creditelorSunt cardurile de credit o alternativa la creditele de consum aproape disparute de pe piata dupa schimbarea normelor de creditare?

Unele dintre acestea se apropie neasteptat de mult de conditiile oferite de creditele de consum. Marele avantaj al cardului de credit este acordarea mai usoara, informeaza Evenimentul.

Gradul de indatorare poate fi mai ridicat, iar scoringul poate fi diferit. In general scoringul pentru cardurile de credit este mai relaxat decat cel pentru credite

Noile profetii ale lui George Soros

Noile profetii ale lui George SorosGeorge Soros considera ca un dezastru este iminent, pentru ca problema fundamentala nu a fost rezolvata: este vorba de adancirea diferentelor dintre tarile care s-au imprumutat si cele care le-au finantat, problema ce continua sa se adanceasca, in ciuda eforturilor Bancii Centrale Europene de a evita aceasta criza a creditelor, relateaza Money.ro .

Astfel, scrie investitorul, la inceputul crizei, constienta ca activele si pasivele denominate in euro erau atat de bine conectate, BCE a acordat credite pe termen scurt la dobanzi mici, pentru a evita un dezastru de necontrolat si prabusirea zonei euro.

Cum explica Ministerul Transporturilor cresterea sporurilor salariale pentru 600 de angajati

Cum explica Ministerul Transporturilor cresterea sporurilor salariale pentru 600 de angajatiCresterea sporurilor acordate salariatilor unor institutii subordonate Ministerului Transporturilor si Infrastructurii este necesara pentru a stopa plecarea personalului din cauza salariilor reduse, care variaza intre 745 lei pentru un pilot si 3.645 lei pentru un capitan de port, sustine Gandul.

Potrivit unui proiect de HG elaborat de MTI, sporurile si primele pe care le primesc 589 de angajati din aviatia de stat si Autoritatea Navala Romana vor creste spectaculos fata de nivelul actual, plafonat din 2010 la 30% din salariul de baza, si vor ajunge la 250% in cazul unor directori sau 60-70% pentru un capitan de port, informeaza Gandul.

Cum se bat televiziunile pentru telespectatori in vacanta de Paste

Cum se bat televiziunile pentru telespectatori in vacanta de PasteVezi ce programe au pregatit. Cele mai multe dintre televiziuni au pregatit programe speciale pentru Sarbatorile Pascale, astfel ca au introdus in grila lor editii de emisiuni special concepute pentru aceasta perioada.

In goana dupa audienta, Pro TV, Antena 1, Televiziunea Romana sau The Money Channel au anuntat un program cu emisiuni de divertisment tematice, documentare si traditii sau chiar transmiterea in direct a Slujbei de Inviere, noteaza Dailybusiness.ro