Cele mai ieftine polite CASCO

Cele mai ieftine polite CASCOPolitele Casco au tarife ce pornesc de la circa 200 de euro, pentru un autoturism Logan cu vechime de trei ani. Pentru acelasi exemplu, preturile medii sunt de 300 – 350 de euro.

Daca vreti masina la schimb cand autoturismul este blocat in service trebuie sa platiti o prima suplimentara, precizeaza Evenimentul.

Daca la RCA tarifele sunt inca mici, raportat la media de pe piata europeana, la Casco este mai degraba loc de scadere, spun specialistii.


UE catre statele membre: "Lasati-o mai moale cu China"

UE catre statele membre: "Lasati-o mai moale cu China"Uniunea Europeana recomanda tacit statelor membre sa aiba mai putine relatii economice cu China, potrivit lui Nicolae Vasilescu, presedintele Casei Romano-Chineze, scrie Bursa.

Domnia sa a declarat, in cadrul unui interviu: "Una dintre problemele cu care se confrunta investitorii chinezi, politic vorbind, este recomandarea tacita de pe la receptiile si cancelariile UE, care s-ar traduce "mai usor cu China, sa ne ajutam intre noi".

BNR ar putea fi nevoita sa intre in hora mondiala a tiparirii de bani

BNR ar putea fi nevoita sa intre in hora mondiala a tiparirii de baniUltimul raport FMI de evaluare a acordului cu Romania arata ca BNR este pregatita sa ia noi masuri neconventionale de relaxare a politicii monetare.

Banca centrala a Ungariei a inceput, la inceputul acestei luni, un program "upgradat" de injectare de lichiditati in sistemul bancar, prin operatiuni repo, efectuate la dobanda oficiala de politica monetara, noteaza Finantistii.

Astfel, s-a majorat maturitatea imprumuturilor acordate bancilor la doi ani si s-a extins semnificativ aria activelor acceptate drept garantii din partea acestora.

Vom avea inca o autostrada spre Occident. Nu inseamna ca incepe maine

Vom avea inca o autostrada spre Occident. Nu inseamna ca incepe maineIntrebat cand ar putea incepe lucrarile la noile autostrazi care vor lega Romania de statele invecinate, ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a declarat pentru Capital ca Timisoara-Belgrad, Mures-Iasi-Ungheni, Bucuresti-Craiova-Calafat vor incepe in 2014, scrie Capital.

"Da, vor incepe in 2014. Etapa pe care am parcurs-o, practic am pus pe harta europeana cele mai importante coridoare pentru Romania si ele au intrat in harta retelei de transport europene, ceea ce inseamna ca sunt eligibile pentru finantare. Nu inseamna ca incep maine, inseamna cu au o perspectiva de finantare, ne va fi mult mai usor sa le finantam avand la dispozitie fonduri europene decat folosind surse din bugetul de stat", a spus Nazare

Petrom schimba denumirile carburantilor.

Petrom schimba denumirile carburantilor.OMV Petrom (SNP) va schimba, marti, denumirea sortimentelor de benzina si motorina comercializate in Romania, decizie care nu afecteaza caracteristicile carburantilor si preturile acestora, a anuntat compania.

"Noile denumiri au fost simplificate pentru a facilita procesul de alimentare la pompa", se arata intr-un comunicat al companiei, preluat de Money.ro.