Unde au disparut miliardele de euro promise pietei imobiliare romanesti

Unde au disparut miliardele de euro promise pietei imobiliare romanestiInvestitorii imobiliari cu planuri marete promiteau, in plina dezvoltare a pietei romanesti, plasamente ce depaseau 22,3 mld. euro, scrie Capital.

Planurile nerealiste amestecate cu blocajul adus de criza au determinat o parte din acesti dezvoltatori sa se gandeasca la strategii de iesire din piata.

Ioan Niculae se asociaza cu Gazprom

Ioan Niculae se asociaza cu GazpromGrupul controlat de milionarul Ioan Niculae a anuntat astazi ca InterAgro SA Bucuresti si Gazprom Schweiz AG vor constitui o societate mixta in industria chimica si vor incheia contracte de tolling, noteaza Finantistii.

In urma acestor intelegeri vor fi procesate gazele naturale de import si din productia interna in combinatele chimice detinute de compania din Romania, dar si in cele detinute de alte firme din domeniu.

Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR: Accesul la credite, dificil si costisitor

Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR: Accesul la credite, dificil si costisitorProf. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), vorbeste despre importanta semnalelor pozitive pentru investitori si necesitatea repornirii mineritului pentru economie, scrie Evenimentul Zilei.

Guvernul face inca un pas spre distrugerea pietei de capital prin impozitul anticipat de 16%

Guvernul face inca un pas spre distrugerea pietei de capital prin impozitul anticipat de 16%Investitorii si brokerii cer in cor de doi ani eliminarea declaratiilor trimestriale la fisc. Cand in sfarsit au obtinut asta, statul le cere sa plateasca 16% anticipat pe orice tranzactie cu profit chiar daca pierderile din alte tranzactii pot fi mai mari. Fiscul nu poate spune cati bani a colectat in ultimii ani de pe bursa, scrie ZF.ro.

Mihai Razvan Ungureanu: Nu pierdeti vremea cautand modele. Acestea nu exista!

Mihai Razvan Ungureanu: Nu pierdeti vremea cautand modele. Acestea nu exista!Mihai Razvan Ungureanu a declarat marti, intr-o intalnire cu studentii de la Academia de Studii Economice, ca traieste fiecare zi cu gandul ca este determinant in construirea carierei si i-a indemnat pe tiner isa nu piarda vremea cautand modele, ci sa lupte pentru a-si cladi propriul proiect, noteaza Cariere Online .