Casele nu se vand nici la kilogram

Casele nu se vand nici la kilogramCea mai noua gaselnita a dezvoltatorilor este vanzarea locuintelor "cu doi lei pe kilogram", dar fara prea mult succes.

De cand a inceput criza, dezvoltatorii incearca aproape orice pentru a atrage clienti, de la reduceri de preturi pana la mobilarea apartamentului sau vanzarea cu diverse facilitati, scrie Adevarul.

Acum, ei incearca vanzarea apartamentelor "la kilogram".

Cinci motive pentru care criza poate porni Al Treilea Razboi Mondial

Cinci motive pentru care criza poate porni Al Treilea Razboi MondialAdancirea crizei a inceput sa duca la comparatii cu Marea Depresiune Economica din anii 1929-1933, si in mod inevitabil au aparut si comparatiile cu Al Doilea Razboi Mondial, scrie Evenimentul Zilei.

Raportandu-se la evenimentele de atunci, sunt multi cei care anticipeaza izbucnirea unui nou conflict militar de amploare in anii urmatori.

Ce sanse mai ai sa iei banii din asigurare in caz de cutremur sau inundatii

Ce sanse mai ai sa iei banii din asigurare in caz de cutremur sau inundatiiNumarul politelor obligatorii de asigurare a locuintelor scade de la o zi la alta, iar aceasta evolutie expune indirect sute de mii de romani la riscul de a nu mai incasa despagubiri in caz de dezastru.

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) risca sa intre in administrare speciala daca ritmul de vanzare a politelor isi mentine evolutia din prezent, informeaza Capital.

Cota unica, la final de mandat

Cota unica, la final de mandatCota unica de impozitare va fi cat de curand istorie pentru contribuabilul roman, mai ales daca actuala coalitie de guvernamant va castiga alegerile generale, relateaza Finantistii.ro.

Dincolo de motivatia electorala pentru care USL, in special PSD, ar putea decide sa micsoreze cotele marginal inferioare ale noului impozit progresiv, numirea ca secretar de stat a lui Liviu Voinea, cunoscut adversar al cotei unice de impozitare, transforma intentia premierului Victor Ponta intr-o certitudine.

Cat costa listarea la Varsovia a Fondului Proprietatea

Cat costa listarea la Varsovia a Fondului ProprietateaFondul Proprietatea estimeaza ca va avea costuri de 2,4 milioane euro pentru listarea secundara la bursa de la Varsovia. Jumatate din va fi incasata de consortiul format din JP Morgan, UniCredit Group si KBC Securities care va intermedia operatiunea, informeaza Romania Libera.

Actionarii Fondului Proprietatea sunt convocati in data de 27 iunie pentru a-si da acordul final pentru listarea secundara la bursa de la Varsovia, propunere care a primit deja aprobarea de principiu intr-o AGA de la inceputul lunii aprilie.