Apartamente ieftine, scoase la vanzare prin executare silita

Apartamente ieftine, scoase la vanzare prin executare silitaApartamente la jumatate din pretul de pe piata libera pot fi cumparate in prezent doar de la executorii judecatoresti, precizeaza Finantistii.

Numarul de imobile executate silit la preturi mici este mult mai mare acum decat in urma cu doi-trei ani.

La licitatii insa, publicul larg nu are practic acces pentru ca nu stie nimic despre acestea, despre cand au loc, unde si la ce pret

Pretul carburantilor ia foc. Afla cum sa economisesti benzina si motorina!

Pretul carburantilor ia foc. Afla cum sa economisesti benzina si motorina!Benzina si motorina se scumpesc din ce in ce mai des. Ce poate face un conducator auto impotriva cresterii preturilor la carburanti?

Aproape nimic. Nu chiar. Rob Huff, pilotul Chevrolet in cadrul WTTC ofera soferilor sfaturi pentru a realiza economii de combustibil, scrie Capital.

Cum isi plateste un stat independenta in Africa

Cum isi plateste un stat independenta in AfricaCetatenilor din Sudanul de Sud, care si-au platit independenta cu sange de-a lungul unui lung razboi de eliberare, li se spune acum ca libertatea are, din nou, pretul ei. Unul scump, noteaza Money.ro.

Oprirea productiei de petrol, realizata in ianuarie de catre fostele grupari de rebeli care acum conduc cea mai noua tara din lume, a redus incasarile intr-o economie in care si-asa cu greu se produce altceva.

Balon de oxigen pentru bancile din Grecia

Balon de oxigen pentru bancile din GreciaStatul elen a injectat 18 miliarde de euro in marile banci grecesti lovite de retragerile de depozite si de pierderile inregistrate in urma restructurarii partiale a datoriei de stat, transmite Adevarul.

Lovite de criza datoriilor de stat, cele mai mari banci grecesti au ajuns sa se confrunte cu grave probleme privind rezervele de capital.

Impozitul progresiv, efect de bumerang asupra bugetului de stat?

Impozitul progresiv, efect de bumerang asupra bugetului de stat?Intentia Guvernului Ponta de a introduce, din 2013, cote diferentiate de impozitare pentru veniturile persoanelor fizice, de 8%, 12% si 16%, arata intentia clara de a stimula consumul, insa masura s-ar putea intoarce ca un bumerang impotriva bugetului de stat, afirma analistii economici, citati de DailyBusiness.ro.