1 / 7

Inginer electric/automatizari/cibernetica in Norvegia

Un angajator din Oslo cauta 13 ingineri electric/automatizari/cibernetica care sa asigure proiectare in departamentul pentru furnizarea sistemelor de control marin si in industria petrolului si gazelor naturale.

Pentru ocuparea acestor posturi se cer studii superioare (master sau licenta) in electronica de putere, echipamente electrice rotative, actionari controlate de motoare de frecventa, automatizari, cibernetica, bune abilitati de programare software, cunostinte si experienta in sisteme de control HMI/PLC/DCS/PC si PLC hadware/design de interfata grafica pentru utilizator (GUI), sisteme de automatizare a navei (IAS, AMS), managementul sistemelor de putere( PMS), putere de distributie.

Experienta off-shore si/sau industria navala si realizari de proiecte constituie avantaj, fiind de preferat personalul cu experienta in santierele de la Tulcea, Braila, Mangalia sau Constanta. O alta conditie pentru ocuparea unui asfel de post este fluenta in limba engleza. Contractul este pe perioada nedeterminata, ar trebui sa inceapa "cat mai curand posibil".

Salariul oferit este intre 63.000 si 113.000 euro brut/an, in functie de pregatire.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri