10. Seul

10. Seul

Seul se afla pe locul al zecelea in top si pe primul loc in categoria de sustinere a mediului, orasul fiind considerat ca fiind unele dintre cele mai verzi la nivel mondial.

Sursa foto: http://www.visitseoul.net/

9. Tokyo

9. Tokyo

Tokyo, un oras faimos pentru viata de noapte agitata si pentru ca este foarte scump, se afla pe locul al noualea. Pe de alta parte, ocupa primul loc in categoria statului economic.

8. Los Angeles

8. Los Angeles

Locul al optulea este ocupat de Los Angeles, un oras considerat fara suflet de unii, dar ca fiind o mare sansa pentru imbogatire de altii. Orasul californian se afla pe primul loc in categoria antreprenoriatului.

7. Londra

7. Londra

Londra se afla pe locul al saptelea in principal datorita diversitatii…de orice fel.

6. Chicago

6. Chicago

Chicago se afla in locul al saselea pentru ca s-a clasat foarte bine in categorii precum spatii publice, sport si gaming.

Sursa foto: www.cityofchicago.org

5. Paris

5. Paris

Pozitia a cincea este ocupata de Paris in ceea ce priveste conditiile de viata pentru tineri. Pe de alta parte, urbea franceza se afla pe primul loc in domeniul modei si artei, datorita bogatei istorii a artei si a saptamanilor de moda recunoscute peste tot in lume.

4. Dallas

4. Dallas

Dallas se afla pe locul al patrulea datorita sustinerii antreprenoriatului. Orasul a avut de asemenea pozitii fruntase in categorii precum spatii publice, sport si gaming.

Sursa foto: http://www.belogarden.com/

3. New York

3. New York

Locul al treilea este ocupat de New York, orasul despre care se spune ca nu doarme niciodata.

2. Berlin

2. Berlin

Berlin se afla pe locul al doilea, orasul german situandu-se pe aceasta pozitie datorita evenimentelor culturale, mai ales a celor de muzica si film.

1. Toronto

1. Toronto

Toronto a fost numit cel mai bun oras in care sa traiasca tinerii intre 15 si 29 de ani participantii la studiu considerandu-l "cel mai tineresc".

Sursa foto: http://www.toronto.ca/