1 / 5

CD PRESS SRL - 5 proiecte

CD PRESS SRL, firma care a castigat cele mai multe proiecte la licitatia derulata de catre Ministerul Educatiei si CNEE pe tema noilor manuale din scoli si a manualelor digitale, a incheiat anul trecut cu un rulaj de 1,8 milioane de euro, in scadere cu 16% fata de nivelul inregistrat in 2012, dar cu un plus de 6% fata de nivelul din urma cu trei ani, cand inregistra afaceri de 1,7 milioane de euro.


In ceea ce priveste evolutia profitabilitatii, CD PRESS SRL a incheiat ultimii doi ani pe profit, dupa ce in anul 2011 inregistra o pierdere de circa 400.000 de euro. CD PRESS SRL a reusit in ultimii trei ani sa isi reduca datoriile cu peste 30%, de la aproape 15 milioane de euro, la 11 milioane de euro, fara a renunta insa la personal, numarul de angajati ramanand constant pe toata durata ultimilor trei ani.



CD PRESS SRL a castigat nu mai putin de 5 proiecte din totalul de sase obiecte de studiu la care a participat - doua pentru dezvoltarea suportului pentru manualul scolar de limba si literatura romana (clasa I), unul pentru comunicare in limba romana (clasa a II-a), matematica si explorarea mediului (clasele I si a II-a).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri