Steve Jobs Walter Isaacson

Cartea a fost scrisa pe baza a mai mult de 40 de interviuri cu Steve Jobs si a peste o suta de interviuri cu membri ai familiei acestuia, colegi sau competitori.

Aceasta reda indeaproape viata antreprenorului care a revolutionat sase industrii: computerele personale, desenele animale, muzica, telefoanele, tabletele si publishingul.

Cartea a fost publicata recent si in limba romana. Citeste un articol publicat pe Wall-Street.ro: Biografia lui Steve Jobs: O muscatura din viata unui antreprenor creativ

Sursa foto: Amazon

Start Something that Matters Blake Mycoskie

Iubeste-ti munca, fa ceea ce iti place si schimba lumea- toate in acelasi timp. Urmeaza-ti pasiunile si fa lucruri care te inspira.

In aceasta carte, Blake Mycoskie prezinta sase pasi prin care va puteti schimba viata si businessul. Nu conteaza care este modificarea la care va ganditi, Start Something That Matter va ofera povestile, ideile si sfaturile care va pot ajuta sa incepeti acest lucru.

Sursa foto: Amazon

Thinking, Fast and Slow Daniel Kahneman

Cartea explica felul in care functioneaza mintea umana, ne arata cand putem avea incredere in intuitie si pe ce criterii facem alegerile atat in viata personala cat si in business.

"Cartea va va transforma felul in care ganditi despre gandire", spun cei de la Under30ceo.com.

Sursa foto: Amazon

Uncertainty: Turning Fear and Doubt into Fuel for Brilliance

Uncertainty: Turning Fear and Doubt into Fuel for BrillianceDaca sunt intelese corect, frica si incertitudinea pot fi transformate dintr-o sursa de anxietate in elemente prin care puteti creste creativitatea in companie. Iar cartea lui Jonathan Fields exact acest lucru va invata.

Sursa foto: Amazon

The Lean Startup: How Todays Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses

In aceasta carte, Eric Ries defineste start-upurile ca fiind organizatii lansate pentru a crea in conditii de incertitudine extrema.

In loc de sfaturi despre planuri de business laborioase, The Lean Startup le prezinta antreprenorilor o varianta prin care isi pot testa viziuna de afaceri si o pot adapta inainte sa fie prea tarziu.

Cartea ofera o versiune stiintifica despre cum cum sa creati si sa conduceti afaceri de succes intr-o perioada in care companiile trebuie sa inoveze mai mult ca oricand.

Sursa foto: Amazon