11 / 14

Iulian Stanciu

2013 este anul in care eMag, business detinut de sud-africanii de la Naspers, ar trebui sa isi continue extinderea internationala. Foarte probabil, retailerul va ajunge anul acesta si cel mai mare retailer electro-IT de pe piata locala, daca nu cumva a facut-o deja din 2012, avand in vedere ca cifra de afaceri estimata de management (de 180 de milioane de euro) este una foarte apropiata de cea a Altex.

Este de vazut cum Iulian Stanciu, directorul general al companiei si care totodata detine 21,6% din retailer, va dezvolta afacerea in perioada urmatoare.

Pe de alta parte, alte evolutii interesant de urmarit sunt cele ale retailerului electro-IT Flanco si a distribuitorului Network One Distribution (fosta Asesoft Distribution), companii in care din 2012 unic actionar este Iulian Stanciu, dupa iesirea din business a deputatului Sebastian Ghita.

Flanco a devenit in ultimii doi ani o competitie puternica pentru Altex si Domo, dupa ce anterior se confruntase cu insolventa, in timp ce conducerea Network One Distribution isi doreste extinderea puternica a companiei in strainatate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri